Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 19, 2015 dr Jan Przybył http://youtu.be/5uM3VBOSt50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 zmień nick bo dowodzi twojej głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 19, 2015 Na jaki mam zmienić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 chooooj mnie to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 19, 2015 A coś innego oprócz chooooja Cię obchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 i skróć te stopkę. troche głupio z takim bilbordem na plecach łazić. napisałes kiedyś posta dłuższego niż ta stopka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 nie będe ci wymyślał nicków. informuje cie jedynie o moich odczuciach wywołanych obecnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 w ogóle powiedziałes kiedyś cokolwiek od siebie? czy robisz za ogniwo w głuchym telefonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
man on the moon 0 Napisano Luty 19, 2015 Jeśli o Ukrainie,l to trzeba zacząć z grubej rury http://youtu.be/cxhKRY2AYJo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 19, 2015 Dobra, dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 19, 2015 Man on the moon, dzięki, wysłucham później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
man on the moon 0 Napisano Luty 19, 2015 Gdyby ktoś nie zajarzył - oba filmy to nieśmieszny żart, ten mój, i ten autora tematu. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 temat ukrainy to w mediach przedmiot nieustannych żartów...Z dzienikarstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
man on the moon 0 Napisano Luty 19, 2015 Temat ukrainy jest zamknięty. To mieszanka rosyjsko-polsko-chujwie jakich genów. Dostali kilkadziesiąt lat temu kawałek ziemi - nie wyszło im, jak to dziś widzimy więc do widzenia Ukraino. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 to ich problem ,rosji i ukrainy po za tym malo mnie to interesuj****abka co przezyla druga wojne swiatowa powiedziala mi :rusek okradnie ,niemiec odejdzie ,ukrainiec zabije , ja nie lubie ukraincow za wolyn ,rzez na woli ,byli kapo w obozach koncentrac .sa nacjonalistami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 ukraina to twur sztuczny nigdy jako panstwo nie istniało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 man on the moon dziś Temat ukrainy jest zamknięty. To mieszanka rosyjsko-polsko-ch*jwie jakich genów. Dostali kilkadziesiąt lat temu kawałek ziemi - nie wyszło im, jak to dziś widzimy więc do widzenia Ukraino x jest dokładnie odwrotnie - Ukraina to prawdopodobnie kolebka slowiańszczyzny, to z tamtąd slowianie rozeszli sie na południe (Bałkany), zachód (Polska, Czechy) i północ (Rosja) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2015 gość dziś :D nie bądź śmieszny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 19, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach