Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie chce tylko przelecieć?

Polecane posty

Gość gość

Dwa lata temu poznałam przez internet faceta. Spodobaliśmy się sobie, codziennie pisaliśmy. Nie spotkaliśmy się, bo on wyjechał do pracy za granicę jednak dalej kontakt mieliśmy świetny. Dogadywałam się z nim jak z nikim. Po dwóch latach on wrócił do kraju i w końcu mogliśmy się spotkać w realu. Było jeszcze lepiej niż myślałam zaiskrzyło od razu. Poszliśmy do pubu, a po spotkaniu odwiózł mnie do domu. Zaczął mnie niespodziewanie całować w samochodzie oraz dotykać przez ubranie. Nie powiem- spodobało mi się. Nie doszło do niczego więcej, bo mam swoje zasady i nie idę na pierwszej randce mimo że się znamy wirtualnie już dłuższy czas. Niedługo spotykam się z nim znowu, mam obawy że chce mnie tylko przelecieć. Często do mnie pisze, podkreśla że jestem bardzo ładna, że myśli o mnie, czasami robi jakieś aluzje do seksu, np. że gdy jest między ludźmi chemia to nie powinno się długo czekać, albo że chciałby się przytulać do mnie, że go pociągam. Przed spotkaniem pisał dłużej, a teraz owszem pisze prawie codziennie ale dosyć krótko. Co myślicie- zależy mu tylko na seksie? Nie jesteśmy małolatami- ja mam 25 lat, on 26 lat.

Gość gość
Przetrzymaj go dłużej z seksem i zobaczysz.jak wytrzyma to jest na serio zainteres.jak odpuści,osłabi kontakt,będzie złośliwy i arogancki to chodzi tylko o seks.sama zobaczysz.A tak w ogóle przez 2 lata pisaliście i sie nie widywaliście to dziwne.może miał wtedy kogoś.wg.mnie dziwny gość.

Gość gość
zalezy mu nie tylko na seksie, ale na pewno o tym mysli. A gdyby on nie byl taki nachalny na pierwszej randce, to mialabys wieksza ochote i pozwolilabys sobie na cos wiecej przy nastepnym spotkaniu? Jezeli masz na niego ochote, to nie ma na co czekac, bo wypali sie miedzy wami chemia zanim do czegos dojdzie.

Gość gość
Jak zależy mu tylko na seksie i mu dasz to będzie juz koniec.Jak zauważysz,ze nalega,obraza sie kiedy odmawiasz,przestaje utrzymywać kontakt,ogranicza go to nie bądź glupia,nie idz z nim do lozka,jemu chodzi tylko oseks i zostawi cię czy tak czy tak.Jak cię zostawi po tym jak mu dasz,po jakims czasie to dopiero będziesz miala moralnego kaca,zobaczysz.Jak mu zależy to będzie wyrozumiały,jak chamski,będzie mówil,ze z innymi to zaraz byl seks to podzielisz los tamtych.Zasada jest taka,jak mu zależy to czeka nie naciska.