Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonely123

Rozstanie

Polecane posty

Cześć , nie wiem jak zacząc.. Chciałabym poradzić się kogokolwiek. Nie wiem co zrobić ze swoim związkiem. Czy lepiej słuchać głosu rozumu czy serca? Rozum już od bardzo dawna podpowiada żeby odejść, ja nadal kocham. Nie wiem jednak za co kocham..

Gość gość
rozum

Wszystko zalezy od tego,co jest powodem tej pisanej rozpaczy.Jak mozna cos doradzac,nie znajac powodu,dla ktorego to napisalas..

Jestem z tym człowiekiem 2.5 roku. To już nie tak mało, wiadomo nie jest to 20 czy 40 lat. Jakiś czas temu miałam jeszcze nadzieje, że będzie to moja miłość na całe życe Kocham go bardzo, ale sądze, że nie mam za co i nie wiem za co kocham. Troche głupie. Nie szanuje mnie, obraża, wyzywa, przeklina na mnie. Mając wybór między spotkaniem ze mną a kolegą wybiera kolegę mówiąc mi " nie ten dzien to inny " widując się z nim codziennie a ze mną rzadko. O wszystko musze go prosić ,o wyjście do kina czy w jakiekolwiek inne miejsce.Nie sprawia mu żadnego problemu powiedzenie " jesteś p******a " czy " s********j". A ja tylko w za każdym razem w myślach mam pytanie" po co jesteś z tym człowiekiem?"

Gość gość
Moje pytanie niech będzie odpowiedzią na Twoje - PO CO Z NIM JESTEŚ ?!

nie wiem, bo boję się samotnosci. Tego, że nie będę miała nikogo z kim mogłabym porozmawiac

Widzisz.;bo milosc z reguly bywa slepa.Kocha sie po mimo a nie za cos.Sami przeciez dobieramy partnerow,z ktorymi "mimo"wszystko chcemy byc.Pamietaj tylko jedno,ze ktos,kto obraza,poniewiera nie ma do Nas szacunku,a tym samym nie szanujemy my sie same.Cham,gbur,prostat zawsze nim zostanie bez wzgledu na pozycje.

Myślałam, ze on się zmieni. Tyle razy go o to prosiłam. Masz rację, taki człowiek zawsze pozostanie sobą.Już nie wierze, że on będzie kiedyś dla mnie dobrym człowiekiem. Dobry był tylko na początku

Nie marnuj Sobie zycia i nie mysl,ze tylko On jeden i nikt wiecej.Daj szanse na spotkanie kogos normalnego,bo bedac z Nim,zatracisz sie Sama.

Gość gość
ja nadal w tym trwam.. minęło kilka miesięcy. A ja nadal jestem pomiatana, płacze jak małe dziecko. I nie umiem go zostawić. Mam 19 lat a czuję się zmęczona tym wszystkim jakbym miała 30. Można sobie pomyśleć, że głupia jestem , małolata jakaś. Ale bardzo cierpię