Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak mnie rozlicza

Polecane posty

Gość gość

Czesc, bylam z moim chlopakiem przez kilka miesiecy. Co weekend gdzies podrozowalismy, obdarowywal mnie drogimi prezentami, a wczoraj powiedzial, czy JA SIE Z TYM DOBRZE CZUJE, ze on za wszystko placi. Oczywiscie, ze zle, ale nie stac mnie. Wlasnie teraz zobaczylam ten kontrast finansowy. A on kaze mi zwrocic polowe tych pieniedzy. Tylko ja nie mam za co. Bede musiala wziac kredyt. Ja sie wciaz ucze, a on pracuje. I jeszcze ma tupet powiedziec, ze kocha. :(

Gość gość
ciekawe, a ty go nie rozliczasz? stopka: tylko pod krzyzem tylko pod tym znakiem Polska jest Polska a Polak Polakiem

Gość gość
zostaw debila niech się cieszy swoimi pieniędzmi, szkoda czasu na takich dusigroszy...

Gość gość
to mu powiedz że on płacił z własnej woli i mu nie dasz ani grosza nie bierz kredytu to głupota jest raczej zmień chłopaka bo to materialista jest

Gość gość
Ja go NIGDY nie rozliczalam. :( Czasami to ja kupowalam nam kawe, albo cos na slodko, dostal ode mnie troche kosmetykow, prezent walentynkowy, ale nawet mu o tym nie wspomnialam. :(

Gość gość
Napisal mi, ze kaze mi oddac pieniedza, zebym ja sie czula lepiej, zebym nie traktowala tego jako sponsoring, bo on uwaza inaczej. Skoro tak, to po co postawil mnie w takiej sytuacji? Zerwalam z nim, bo co z tego, ze mam mile wspomnienia, az tu nagle dostaje ''do zaplaty...'' :(