Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brać kredyt na dom czy lepiej nie?

Polecane posty

Gość gość

Tak ważny krok jakim jest budowa czy też kupno własnego domu wiąże się z zapewnieniem pewnego zaplecza finansowego całej inwestycji. Najczęściej ludzi nie stać na tak duży jednorazowy wydatek, przez co sięgają po kredyt hipoteczny, który w tej sytuacji jest najrozsądniejszym wyjściem. A Wy braliście taki kredyt czy wolicie się nie zadłużać na kolejne 30 lat? http://kredytypolkowice.pl/kredyt-hipoteczny-na-dom/

Gość gość
nienawidzę kredytów i twoich reklam ile płacicie kafe za to

Gość Marinta
Jeśli chcesz wybudować dom, kredyt hipoteczny raczej jest niezbędny. Przynajmniej do normalnie zarabiającego człowieka. Kredyty najlepiej porównać w rankingu kredytów hipotecznych, z którego za darmo możesz skorzystać na http://www.hipoteczny-kredyt.info/kredyt-hipoteczny-forum/938-ranking-kredytow-hipotecznych-2015-porownaj-oprocentowanie-marze-i-prowizje.html . Sprawdź.

Gość gość
czy oni są tak głupi że nie wiedzą że my wiemy że to reklama? :D

Gość gość
A ja proponuję skorzystać ze strony. Www.zcdf.info potężna oferta a co najważniejsze możliwy czat z doradcą online który pomoże we wszystkim

Gość GrelkaElka
Jeżeli nie masz gotówki na dom, a chcesz go kupić czy wybudować to chyba nie masz wyjścia - musisz wziąć kredyt. Nie jest to nic takiego złego, ja też mam kredyt hipoteczny i jak weźmiesz go na miarę swoich możliwości finansowych to bez problemu sobie z nim poradzisz. Jak brałam kredyt to korzystałam z pomocy doradcy finansowego, Łukasz Mendochy, który świetnie się sprawdził i pomógł mi wszystko sprawnie załatwić, a przede wszystkim wybrać najkorzystniejszą ofertę. Także takie rozwiązanie moim zdaniem jest najlepsze - kredyt, ale z pomocą osoby, która się na tym zna.