Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaciółka czy juz nie ? jak byście to ocenił y ?

Polecane posty

Gość gość

W skrócie. Znamy się od 6 lat . Niby wielka przyjaźń . pisaliśmy każdego dnia o sobie wszystko wiedział ysmy. Później jej mąż chciał umówić się na sex ze mną . odmówiła m sprawę zatailam. Między nimi źle było .on zresztą nie kocha jej . po roku powiedziałam przyjaciółce o jej mężu ... za chciał się umówić . twierdziła ze mi wierzy itp z czasem zaczęła coraz mniej pisać i dzwonić do mnie . usprawiedliwia la to tak ze to wszystko przez kłótnie z mężem a to znów nie ma czasu itp . A przecież nie pracuje .... ostatnio miesiąc się nie odzywa la . Moje sprawy ja nie interesują . jak ma problem pisze chce się spotkać ... a potem milczy kilka tyg .rozmawiałam z nią nie raz . Raz chce się przyjaznic raz się nie odzywa ... jak potraktować takiego człowieka .

Gość gość
Przede wszystkim postaw się w jej sytuacji. I pomyśl jakim szokiem musiało być dla niej Twoje wyznanie. Daj jej po prostu czas. Powiedz jej, że zawsze może na Ciebie liczyć, ale nie naciskaj na zwierzenia ani nie męcz jej własnymi sprawami. Niech wie, że zawsze może się do Ciebie odezwać, ale póki co odsuń się w cień.

Gość gość
Odsunelam się . Teraz ona mówi ze tęskni. Gdy potem s ie nie odzywa .