Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę Was o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Chciałam opowiedzieć Wam swoją historię. Mamy po 32 lata mieszkamy z sobą ponad 2 lata. Ja bym już chciala stabilizacji, a on hmmm. Każda rozmowa kończy się kłótnia on mówi ze musi mieć pewność że nie chce rozwodzić za rok, dwa. Ile mam czekać, nie liczy się z tym co ja chce. Czy warto czekać na coś co może nie nastąpić? Czy odejść- tylko czy ja jeszcze kogoś poznam? Co mam robić, był ktoś w takiej sytuacji? Pomóżcie mi- nie tak wyobrażałam sobie z nim związek :'(

Gość gość
Zapomniałam napisać ze w związku jesteśmy 4 Lata.

Gość gość
Z pustego i samueldzekson nie poleje. Tak ponoc slyszalem, a duzo wiem.

Gość gość
nie liczy z tym co Ty chcesz, bo nie chce tego samego, czytaj: nie chce wziąć z Toba slubu, proste

Gość gość
Przecież zamknij mordę.

Gość gość
nie chce ślubu a ty wolisz udawać że tego nie dostrzegasz

Gość gość
Ma służącą, sprzątaczkę, obciągaczkę, to po co mu żona? Jak już się jednej nar**** do woli to weźmie sobie drugą. Jak facet nie ma pewności po czterech latach, to za następnme cztery też nie będzie miał.

Gość gość
Zrozum, albo lubisz się ****ać albo jesteś j****a.

Gość gwoli wyjasnienia
Nie da sie nikogo zmusic do slubu ale po 4 latach zwiazku i oboje po trzydziestce to mozna tego od partnera juz oczekiwac. Klotnia nic nie zmienisz. Najpierw zapytaj, ile on czasu jeszcze potrzebuje, zeby sie przekonac ze jestes ta odpowiednia kobieta z ktora chce zalozyc rodzine. Jesli sie okresli to masz dwa wyjscia albo sie na to zgodzisz i powiesz ok i po tym czasie chcesz jednoznacznej odpowiedzi, druga mozliwosc jesli zacznie krecic albo ci powie, ze jeszcze 5 lat to postaw ultimatum, ze ma max rok, czy pol roku zeby podjac decyzje. Jako argument powiedz mu, ze ty nie potrzebujesz juz czasu do namyslu bo po 4 latach wiesz, czego chcesz, zalozyc rodzine, urodzic dziecko (?) a ze jestes kobieta to nie mozesz czekac w nieskonczonosc bo masz na swoje zycie konkretny plan: z nim albo bez niego.

Gość gość
Taka poradna bo pewnie w związku bezdzietnym bez perspektyw i do tego po 30 pogodzona z losem? małżonka ropzruta jak niewyprane prześcieradło, zlitujcie się. albo tak albo srak na wznak. Jesteś sama to lubisz degustację, eksperymenty. Jesteś zajęta? Trudno, złapiesz tylko takich jak ten twój. Proza życia i wielki bankiet na twoją cześć dla nas. Dla każdego kogo nic nie obchodzisz, bo tak wszystko zjebałaś, ale trzymaj fason.