Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc007733

Jestem inwigilowany to szalenstwo

Polecane posty

Gość gość007733
Nie wiem jaka to technika teraz mają, po domu poruszam się po ciemku. Tzn swiece latarką, ale np pptrzeby w lazience to juz pelna ciemnosc. Ale i tak oni kamery mają ze widzą mnie nawet w nocy.

Gość gość007733
Czytalem, ze w tych nowszych telewizorach montują jakies kamery bez wiedzy innych i cię przez ekran widzą. To samo w monitorach i innych urządzeniach. Takze nawet jak nie masz osobnej kamerki to cie widzą. Chora sprawa, ale ja w to wierze i mam pozakrywane wszystko procz laptopa teraz to mnie widzą.

Gość sf3242
nie przejmować się tym.

Gość gość007733
Nie wiem w sumie, pojde na policje oni przyjadą np do domu, nic nie znajdą i tylko od czubkow wyzwą, albo przyjedzie lekarz i mnie do czubków zamknie za nic. Kumplowi bym powiedział, ale boje sie, ze jego tez zaczną obserwować. Czasami w nocy nasłuchuje różnych stacji przez radio. Kiedys tak dalo sie dostac na kanal gdzie gadali polocjanci, albo jakies wlochy. zawsze mam nadzieje ze trafie na kanal tych co mnie obserwują. Moze jakos przez radio sie porozumiewają

Gość gość007733
Teraz np robi sie wieczor i wiem, ze nie zrobilem zakupow. Kiedys normalnie bym wstal i poszedl do sklepu, a teraz bede klęczał pod oknem i obserwował po ciemku czy nikt na ulicy nie stoi. Wieczorami jest tak, ze bez noza pod kortką nie wyjde. W dzien tez juz chyba bede zabieral cos do obrony, albo gaz jakis. Tylko, ze jak to rząd albo jankesi to oni mają lepsze zabawki i skuteczniejsze.

Gość gość
Sam mieszkasz?

Gość sdf31231
niestety to jest cena jaką płaci się za korzystanie z internetu.

Gość gość007733
Tak, mieszkam sam. Od dwóch miesięcy jestem na swoim. Gdybym miał jeszcze kogos bliskiego obok siebie to calkiem bym zwariowal ze strachu o nią

Gość gość007733
Albo może jakis detektyw? To juz predzej, ale takie rzeczy pewnie drogie są. Tylko, ze wtedy jest gwarancja, ze detektyw zbada cała sprawe, a nie machnie ręką i powie, ze jestem chory na łeb

Gość gość
Ma ktoś link do tego filmu?

Gość gość007733
Nie wiem k***a ide do tego sklepu. Albo zdechne w domu z glodu albo mnie skasują na ulicy, zreszta co za roznica i tak rano bym musial wyjsc na ulice zeby dotrzec do roboty. Odwlekanie nieuniknionego. Gdzie ja w Grudziądzu detektywa znajde?

Gość gość
Skoro jesteś aż tak inwigilowany to będą wiedzieć ze wynajeles dedektywa :o

Gość gość
Człowieku ogarnij się. Kogo miałbyś obchodzić szaraku? Kto miałby płacić ludziom za śledzenie Ciebie? Po co? Myśl logicznie i nie wkręcaj sobie! Na zakupy boi się wyjść dorosły facet i z nożem chodzi:o Ty jesteś dla siebie najgorszym zagrożeniem. I dla otoczenia, bo skąd można wiedziećco sobie uroisz i kogo dziabniesz tym nożem? Idź do psychiatry bo to nie żarty:(

Gość gość
Szczepiles się ostatnio?

Gość gość
ale uśmiałam się! produkuj się dalej....

Gość gość
Zaburzenia interakcji społecznych U ludzi z zespołem Asperdera wyraźne są problemy z dostosowaniem własnych zachowań społecznych do konkretnych osób, miejsc i sytuacji, przejawiana przez nie niezwykła trudność w uczeniu się norm społecznych oraz opór wobec zewnętrznych oddziaływań wychowawczych. Widoczna jest mała towarzyskość wobec rówieśników względnie nieodpowiednie zachowanie się (np. oziębłość, sztywność, egocentryzm, nienaturalność, ekscentryczność). Słaba lub nieobecna zdolność do używania lub rozumienia mimiki twarzy, gestu, tonu, pauzy lub języka ciała. Zaburzenia w kontakcie wzrokowym.

Gość gość
mam wam do powiedzenia tylko jedno. to co zwykle. Jesteście debilami

Gość gość007733
Kurwa ja jestem normalny! Nie pojde do zadnego lekarza. Bylem w sklepie i nic podejrzanego nie zauwazylem ale tak sie balem ze koszulka z potu cala mokra. Te chuje mogą byc wszędzie co z tego ze zakryje tv i laptopa jak oni mogą miec kamery w calym mieszkaniu albo jakis dron lata za okneem i mnie widzi na podczerwien. Ja po domu z latarka teraz chodze, k***a we wlasnym domu z latarka, ze strachu przed nimi. No beda wiedzidli ze wynajme detektywa ale mi chodzi o to zeby ktos potwierdzil to co ja widze i przezywam a znajomych i rodzine w to nie chce pakowac

Gość gość
wyluzuj jestes nic nie znaczącym szarakiem. Przecież wiadomo, że np w takich fabrykach kamery sa tylko w gabinetach prezesów:O trza bylo nie zasłaniac teraz oni wiedza, że ty wiesz i nie wiedza co zamierzasz z ta wiedza zrobic. A tak serio to odstaw amfe. Miałem to samo;) Nawet kłóciłem sie z balcerowiczem na tvnie:D Dla jasnosci nie mam żadnych watpliwości, że wiekszośc ludzi na ziemi jest inwigilowana i zbierane sa o nich szczegółowe informacje. Informacje te są bezcenne dla co poniektórych. Natomiast objawy taj jak je opisujesz to postanrkotyczna psychoza paranoidalna. też to miałem

Gość gość007733
Ale chłopie ja w psychoze to dopiero wpadne przez tych gosci. Posluchaj, idziesz przez miasto i mijasz co minute kolesia w czarnym garniturze. Stoisz na swiatlach i mika cie jakies auto z szybami ciemnymi. Za minute sie odwracasz a to auto jest za toba, albo przejezdza obok. Wchodze do domu to pierwsze co robie - biegne do okna zobaczyc czy jakies chujki nie warują pod plotem albo na drodze. Nie cpam, stronie od tego, zreszta to nie godzi mi sie bo prowadze sportowy tryb zycoa

Gość gość
Dziwne by było jak by chodzili w kolorowych gajerach ,czarne są zupełnie normalne ,zapewne to pracownicy jakiejś korpo

Gość gość
wybierz sie na jakies odludzie jak cie będą dalej sledzili to możesz im nastukac

Gość gość007733
Nastukac taa, ja nawet gazowki nie mam. I co z nozem wyskocze na nich, a oni pistolety bedą mieli? Rząd, jankesi chuk go wie czego chcą. Ja mam dwie teorie: albo mnie chcą na narządy skasować, albo za te wpisy na forum o polityce ktos mnie chce dorwac

Gość gość
piertol to to tylko ludzie. a nóż to niedoceniona broń

Gość gość
Jak by za wpisy o polityce tak robili to juz dawno bym wachala kwiatki od spodu i pewnie wielu innych

Gość gość
Najlepiej zrobiło apple,wylansowało produkt dla bogatych użytkowników i dzięki aplikacją śledzi ich każdy krok. :)

Gość gość
faceci w czerni to motyw jeszcze z 19 wieku kiedy to powstał słynny obraz olejny pt."Krzyk" w którym to kobieta na moście krzyczy gdyż jest śledzona przez 2 facetów w czerni.(obecnie koszt tego obrazu to ok 2 milionów). Radzę tobie włączyć program z firefoksa o nazwie ghostery a zobaczysz wielką liczbę śledzących ciebie w czasie wyszukiwania w internecie. Jeżeli podawałeś tam swe dane osobowe to jest z tobą krucho. Ja nie jestem w ogóle osobą zamożną ani wysoko postawioną jednak jestem śledzony przez kgb, które ponoć miało być rozwiązane.

Gość gość
Masz objawy schizofrenii .

Gość gość
nie zwariowałeś ...