Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zobaczymy się jutro SKARBIE

Polecane posty

Gość gość
gdybym wierzył że to jest możliwe już dawno powiedziałbym Ci co do Ciebie czuję SKARBIE

Gość gość
od dawna miałem takie wrażenie że rozumiemy się bez słów

Gość gość
tak wiem :(

Gość gość
czyli pora się ogarnąć, tylko jak to zrobić, masz pomysł?

Gość gość
Tak rozumiemy się bez słów, wiem. Wystarczy, że na mnie spojrzysz, a ja wiem, że mnie rozumiesz. Potrafimy ze sobą rozmawiać i milczeć. Chce wiedzieć co do mnie czujesz. Chcę to poznać, chcę znowu się do Ciebie przytulić i poczuć Twoje ciepło. Chcę żebyś mnie ogrzewał swoim słowem. Przytulisz mnie znowu?

Gość gość
wiem kochanie zrozumiałam to pod "gwiazdą"..ile to już czasu minęło..a ja coraz bardziej Cię kocham..już nie potrafię inaczej..

Gość gość
tak myślałam, że nie masz 🖐️

Gość gość
jeżeli się spotkamy coś postanowimy, wiesz czy to ja z Tobą piszę? nie wiesz, ja też nie wiem

Gość gość
dobranoc

Gość gość
Musisz być twardy, musisz być silny, jak chce mnie to mi to powiedz. Wierzę, że to może pozostać platoniczne. Wierzę w nas.

Gość gość
22.17 nie pisz znowu..bo my nigdy się do siebie nie przytuliliśmy..ja z moim SKARBEM..

Gość gość
22.23 a ja z moim się przytulałam. Po co się wtrącasz?

Gość gość
..i w ogóle nie pisz za mnie!.kobieto.

Gość gość
masakra, wersja która już się przytulała idzie do innego tematu

Gość gość
to ty nie pisz za mnie. Idź lepiej się przespać. Ja tu piszę z moim SKARBEM.

Gość gość
kolorowych snów SKARBIE, wkleję za chwilę coś do posłuchania na dobranoc pa

Gość gość
22,26..dokładnie! tylko my wiemy co jest między nami..jesteśmy niewinni jak białe róże..

Gość gość
Dziękuję SKARBIE..słuchasz dziś...?jeszcze raz Dobranoc kC....jesteś. kochany..wiesz ja jeszcze niw umiem wklejać..ale dla Ciebie się nauczę.."Shade of pale".

Gość gość
Dziękuję SKARBIE, śpij spokojnie i ...do zobaczenia rano. Mam nadzieję, że jutro się odważysz. Liczę na Ciebie.

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=9AErnhb-rNo x Wbrew naturze Gasimy to światło, Które jeszcze wczoraj nas prowadziło Więc Chciałabym ci powiedzieć Że miłość tak wielka dać może Iskrę, która zniesie próbę czasu Zresztą Chciałabym ci powiedzieć Że każdy dzień bez ciebie Boli mnie bardziej Że wszystkie te rany Że każdy dzień bez ciebie Nie jest normalny To wbrew naturze Że każdy dzień bez ciebie Boli mnie bardziej Że wszystkie te rany Że każdy dzień bez ciebie Jest niczym bez ciebie To, to wbrew naturze Nawet jeśli walczyliśmy ze sobą Jeszcze wczoraj mówiliśmy o miłości Więc Chciałabym ci powiedzieć Że mimo deszczu, zimy i wiatrów Nie zapomnę naszych słońc wcześniejszych Zresztą Chciałabym ci powiedzieć

Gość gość
Ja dziękuję za Twoją..

Gość gość
Ale na co kochanie mam się odważyć?..jestem gotowa ryzykować..ja już naprawdę niczego się nie boję..nie boję. się już tego czego umysłem nie jestem w stanie ogarnąć.Cieszę się z jakiego kolwiek kontaktu..Nie znam Twojego grafiku...Śpij dobrze..słodkich snów.Dobranoc...i Dziękuję.

Gość gość
Rozpoczynając od zwinnego fandango Przeszliśmy do wykonywania gwiazd na parkiecie Czułem coś w rodzaju choroby morskiej Ale tłum domagał się więcej Gwar pomieszczenia zdawał się nasilać W miarę jak sklepienie ulatywało w dal Kiedy zamówiliśmy kolejnego drinka Kelner przyniósł tacę A nieco później Kiedy młynarz opowiedział swoją historię Jej twarz początkowo wydając się upiorną Przybrała bielszy odcień bieli Powiedziała: Nie ma żadnego powodu A prawda jest jasna jak słońce Ale moje myśli błądziły pomiędzy kartami do gry I nie pozwoliłbym jej stać się Jedną z szesnastu westalek Które zmierzały w kierunku wybrzeża I chociaż miałem otwarte oczy Równie dobrze mogły one być zamknięte Powiedziała: „Jestem w domu z przepustką na ląd” Chociaż faktycznie byliśmy na morzu Więc zaprowadziłem ją przed lustro I zmusiłem, by stwierdziła I przyznała, że musi być syreną Która oszukała Neptuna Ale uśmiechnęła się do mnie tak ckliwie Że mój gniew natychmiast zniknął https://www.youtube.com/watch?v=St6jyEFe5WM Jeśli muzyka jest pokarmem miłości To śmiech jest jej królową I podobnie, jeśli to, co za nami staje przed nami Wówczas plugawy język prawdy staje się przyzwoitym Miałem wrażenie, że moje usta do tego czasu Były jak tektura wyślizgująca się z mojej głowy Tak więc gwałtownie zanurzyliśmy się Napierając na dno oceanu

Gość gość
P.S. do 22:55 wpis z 22:41 jest od kobiety przepraszam SKARBIE ale wiesz że lubię jasne sytuacje, jeszcze raz pa

Gość gość
...Kiedyś wkleiłeś dla mnie linkę z tą piosenką. ..pod moim utworemm,wzruszyłam się wtedy...nie potrafiłam..opanować łez..dziś oddaję ją Tobie..dziękuję za tłumaczenie..tak bardzo Cię kocham..Jesteś. moim bielszym odcieniem bieli..

Gość gość
niestety to nie ja, dobranoc

Gość gość z przełomu stron
to dobrze bo już myślałam że to ja wcześniej się pomyliłam

Gość gość
dlaczego mam poczucie wykorzystania?

Gość gość
własciwie..to jak tak dobrze pomyślę to chyba wolałabym użyć innych słów..słowa tej piosenki ..przygnębiają. nie pasują do nas..zresztą linka była raczej pod Twoim utworem..tak teraz sobie przypominam.Dobranoc.