Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mniej więcej muszę ćwiczyć , żeby schudnąć 5 kg ?

Polecane posty

Gość gość

Hejka ! :) No cóż ... Pytanie takie jak w temacie. Mam prawie 16 lat , ważę 53-4 kg przy wzroście 160-161. Wymiarów wam podać nie mogę , bo od dwóch tygodni ćwiczę z Ewą Chodakowską i już widzę spore efekty , szczególnie na brzuchu , a mierzyć będę się dopiero za 2 tyg . Tylko szkoda , że nie widać tego na wadze :( Ile trzeba mniej więcej ćwiczyć , żeby schudnąć chociaż te 5 nieszczęsnych kg ... ? Ćwiczyć będę cały czas , w wiosnę zaczynam biegać i od dwóch tygodni jem zdrowo , nie jem po 18 albo 17 , nie jem słodyczy w ogóle itp.. + jakie ćwiczenia polecacie Ewy ? Ja ćwiczę codziennie , zawsze skalpel , czasami pośladki albo turbo , ale jak turbo to tylko do połowy ;')

Gość gość
Ach ! I jeszcze jak chcecie wiedzieć jak wygląda moja sylwetka to Livbefit na instagramie :D

Gość gość
mniej wiecej godzine dziennie miedzy posilkami :)

Gość gość
mniej wiecej to do schudniecia najwazniejsza jest DIETA!!!mi zeby schdnac 5 kg wystarczylo 6 tyg bez slodyczy i chipsow, makaronow, chlepa i wogole bez weglowodanow. potem doszly cwiczenia, przy ktorych waga rosnie, ale zwieksza sie masa miesniowa, wtedy super sie wyglada, co z tego ile masz na wadza jak wygladasz jak flak. proste musisz jesc mniej niz spalasz, albo spalac wiecej niz jesz,to proste rownanie, masz tu kalkulator: http://calcoolator.pl/dzienny_kalkulator_kalorii.html

Gość gość
pisalam posta wczesniej, spojzalam na figure, warunki masz niezle, jestes drobna, powinnas popracowac nad ramionami sa troszke jak parowki, a slabo sie ta komponuje z twoja super talia... i tak jak pisalam nie patrz na kilogramy dziewczyno, na kilogramy musza patrzec ci ktory maja nadwage...liczy sie rzezba, a rzezba to miesnie, ktore waza duza wiecej od tluszczu, takze cwicz!

Gość gość
Myślę że ręce tylko tak na zdj wyglądają ;) No właśnie ćwiczę ćwiczę :D Dzięki za odpowiedzi .. :')

Ja wlasnie chce osiaganac to samo :) Cwicze juz od dłuższego czasu, zdrowo się odzywaim itp ale waga od 2 tygodni stoi w miejscu. Teraz wpadłam na pomysł aby skorzystać z zabiegów modelujacych sylwetkę. Na http://www.vicihair.pl/ znalzłam super ofertę i wykupię sobie pakiet na dzien kobiet :)