Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc007733

Kurwa jestem inwigilowany przez rząd polski albo jankesów

Polecane posty

Gość gosc007733

Wiem to jest zdrowo p******e, ale jestem w pelni inwigilowany przez całą dobe. Mam w domu podsluchy, pluskwyi kamery, wiem to po prostu. Na telefonie podsluchy, w ekranach tv laptopa kamery. Wszystko pozakrywalem szmatami i przescieradlami ale wiem ze o czyms zapomnialem i oni nadal mnie widzą.

Gość sfsdf32423
to niech się patrzą.

Gość gość
czy chorujesz na schizofrenie

Gość dfw342342
mnie też inwigilują ludzie ze zboru i mam to gdzieś.

Gość gość007733
Nie mam zadnej schizofrenii ludzie jestem normalny !!!! Chujki obserwuja mnie i nir wiem czego chca

Gość sw32423
mnie też inwigilują ludzie ze zboru i nawet mnie pragną... Jak widzę Pana Kędzie...go jak stoi na środku pokoju i wyciąga prawą stopę w moim kierunku - to wszystko świadczy o tym że mnie pragnie.

Gość sfdsds2324
oni mnie pragną.....jakbyście zobaczyli jak często pan brodziak wyciąga prawą stopę w moim kierunku to widzielibyście jak mnie pragnie.

Może jeszcze nie schizofrenia, ale mania prześladowcza na pewno. Jakbyś im był potrzebny to dawno by załatwili, co mają załatwić.

Gość gość007733
ja też widzę , że mnie wszyscy pragną . pragną mojego dobra. wszystkie swoje dobra wywiozłem i zakopałem

Gość gość007733
Kurwa dzwoni telefon, odbieram, to moja siostra z zagranicy. Gadam z nią i nagle słysze jak ktoś trzeci wchodzi na linie połączenia. Ja p*****le wtedy nie wiem co mówic, nie wiem jak siostrze to wytlumaczyc. Ona chce pogadac o sprawach rodzinnych, a ten ktos tego slucha i notuje pewnie i zbiera teczki o mnie.

Gość dsfsdfs3242
komunikacja niewerbalna kluczem do sukcesu.

Gość gość007733
To sie nie uda. Ogolnie jestem na straconej pozycji, co nie zrobie to te chujki o tym wiedzą. Najbardziej się boje, ze mnie wezmą gdzies i beda przesluchiwac tymi swoimi sposobami rodem z CIA albo jak komunisci w obozach pracy

Gość gość
Masz cos na sumieniu , cos do ukrycia? Myślisz ze kogoś obchodzi jak matce powiesz ze masz katar,albo problemy z hemoroidami? Bo o czym ty gadasz przez ten tel?

Gość gość
sprawdź prysznic! obowiazkowo!

Gość gość007733
Sprawdzałem już prysznic, wymieniłem nawet słuchawkę od prysznica, bo mogły tam byc podsluchy albo kamery. Lustro też zakrylem szmatami. To wydaje sie szalone ale oni mogą tam byc