Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 58

Watpliwosci po rozstaniu.

Polecane posty

Gość ona 58

Witam, mam 28 lat , bylam z chlopakiem 3 miesiace , znam go od 6. Jest miedzy nami duza roznica wieku, a mianowicie 8 lat, mialam na pczatku bardzo duze obawy co do tego zwiazku, ale mimo to postanowilam sprobowac. Widywalismy sie praktycznie codziennie. Bardzo dobrze nam sie ze soba rozmawialo. W pewnym momencie cos zaczelo sie zmieniac , po jakims miesiacu bycia razem poprosil mnie o pozyczenie mu pieniedzy, najpierw malej sumy , po jakims czasie znowu , i pozniej znowu. Nie ma pracy , mial sporo ofert , z czesci nie skorzystal..., raz znalazl bardzo dobra prace , praktycznie na miejscu, tylko problem byl z porannym wstawaniem...Duzo mi opowiadl o swoich problemach, przyznal mi sie , ze pali marihuane, i ze poczestowal nia bliska mu osobe. Przestraszyl mnie tym bardzo , nie wiedzialam co z tym wszystkim zrobic, zaczelam ograniczac kontakt, potem z nim zerwalam. Do dzis mam watpliwosci , wyrzucam sobie, ze moglam bardziej z nim porozmawiac o problemie, zalezy mi mimo wszystko na nim, a minelo 1,5 miesiaca od naszego rozstania. Tylko, ze ona po 3 tygodniach od naszego rozstania zaczal sie spotykac z inna dziewczyna, ktora znal juz wczesniej...

Gość gość
No daj spokój, nie chce skreślać z marszu faceta, ale przeczytaj co napisałaś. Wg ciebie jest to kandydat na poważny związek, 20 facet?