Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boculka12345

Co na obiżenie testosteronu u kobiet?

Polecane posty

Mam problemy z tarczycą i hormonami. Mam niedoczynność tarczycy i wysoką prolaktynę którą zbijam już 3 lata, do tego prawdopodobnie wysoki testosteron. Robiłam raz to badanie i było blisko przekroczenia normy robiłam je z 6 lat temu, teraz mam znowu zrobić bo ginekolog kazała. Chciałabym wiedzieć jakie leki przepisuje lekarz na zbicie testosteronu. Lekarka mówi że przepisze mi coś po czym ładnie schudnę i powróci owulacja bo obecnie nie mam z 1.5roku owulacji. Przy tarczycy przytyłam 30 kg i nie mogę w ogóle schudnąć no może z 3 kg ale co to jest... Co lekarz przepisuje? Można po tym bardziej utyć? Gdzies na forum przeczytałam że przepisuje Diane 35 ale to tabletki anty od których i tak moge utyć.

Gość gość
Nie wiem czym można zbić testosteron, ale mam pytanie do Ciebie. Nie musisz mi odpowiadać jeśli jest zbyt osobiste. Czy kobieta przy podwyższonym testosteronie może odczuwać większy pociąg fizyczny??? i czy może się pojawić nieustanne podniecenie i pociąg do kobiet?

Gość gość
dzięki za odp.

Gość gość
Za to ja Ci moge odpowiedziec. Mam PCO, podwyzszony testosteron, duuzy temperament i jestem bi :D