Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc007733

Kurwa podglądają mnie przez telewizor, laptopa i lustro

Polecane posty

Gość gosc007733

Kurwa od kilku dni jestem szpiegowany przez rząd polski lub CIA. Widziałem tych s*******i na mieście. Zakryłem w domu telewizor oraz kamerę na laptopie, ale te chujki widzą mnie przez monitor i lustro w łazience. Oni zamontowali mi chyba lustro weneckie. W całym domu mam podsłuchy, telefony na podsłuchach. Kupiłem ostatnio nowe ciuchy, bo stare pewnie miały pluskwy. Kurwa nie mam dowodów, ale jestem pewny, że mnie inwigilują

Gość gość
Idz do psychiatry

Gość gość
uspokój się i weź leki to tylko choroba

Gość gość007733
Ale ludzie, k****, jaka choroba, ja ich na mieście codziennie widzę jak się czają za mną, albo mijają ciągle w autach z ciemnymi szybami. W domu czuję się jak niewolnik, bo co to za życie, jak jesteś cały czas w kamerach.

Gość gość
Człowieku ty masz schizofrenie. Czytam cię od południa, masz omamy, manie prześladowcze, ty musisz iść do dobrego lekarza

Gość gość
witaj w swiecie telewizji smart! masz smarta? jestes trendy! nie masz smarta? cholera, nie mozemy cie podsluchiwac ani nagrywac... hmm.... znaczy ze cos ukrywasz.... niedobrze, musisz byc trendy, MUSISZ BYC SMART! bo MY tego chcemy!

Gość gość833
gosc007733---Wiem że już sporo czasu minęło od twojego wpisu ale jak to czytasz,napisz jak i czy poradziłeś sobie z tym problemem.

Gość gość
Niech podgladaja :-)

Gość gość
No to bierz sie zanich.