Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gigabyte

artroskopia kolana

Polecane posty

Witam mam 20 lat ważę 73kg wzrost 175 i mam mieć robioną artroskopię kolana.. lekarz który będzie "naprawiać moje kolano" jest dosyć rygorystyczny boję się go chociaż nie wiem czy nie czasem tej operacji... Chciałabym się dowiedzieć czy jeżeli będę mieć znieczulenie to nie będzie problemu z moją wagą(myślę że do mojego wzrostu jest wszystko ok i wyglądu ale boję się ) BOJĘ SIĘ CAŁEJ ARTROSKOPII (lekarz stwierdził że najpierw artroskopia a później najprawdopodobniej rekonstrukcja), prosze o poradę...

może zalecić Ci schudnięcie. Ja ważąc 80 kg przy wzroście 172 cm miałam przeprowadzaną artoskopię kolana w inter-med w Będzinie. Miałam doświadczonego lekarza, który wytłumaczył mi, że dla zdrowia zdałoby się schudnąć kilka kg. Sama artroskopia przebiega pod znieczuleniem ogólnym, po kilkunastu dniach możesz wrócić do pełnej sprawności. Nie taki straszny diabeł jak go malują.

Gość gość
mi artroskopię kolana robił doktor Laskowski z gabinetu http://maciejlaskowski.pl/ i serio absolutnie nie ma się czego obawiać. owszem zabiegi nie są przyjemne, ale całkowicie do przeżycia. więcej spokoju dziewczyny!