Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mama mnie upokarza

Polecane posty

Gość gość

2 miesiące temu skończyłam 18 lat. Od jakiegoś czasu, co przyjdą do mnie jacyś znajomi albo mój chłopak i cos mi np. nie wyjdzie, powiedzmy, że np. upadnie mi łyżeczka, ona wtrąca swoje komentarze, w stylu "u niej to normalne" albo że ogólnie jestem niezdarna. Czuje się wtedy niezręcznie, i głupio mi. Oprócz tego, o wszystko się czepia, nawet najmniejsza błahostkę. Okey, nie jestem idealną córka, nie zawsze robię to, o co mnie prosi, ale sie staram. Sa sytuacje, że pomagam jej w czymś a ona i tak znajdzie w tym jakiś szczegół żeby tylko się przyczepić, że źle coś robię. Jest mi z tym cholernie źle i po każdej takiej sytuacji jest mi przykro, często też płacze. Nie wiem co mam robić. Kolega mówi, żebym z nią porozmawiała ale nie wiem jak zacząc. Pzt i tak, jak chce jej powiedzieć, że nie ma racji, ona twierdzi, że jej pyskuje i że nie umiem przyjąć krytyki.

Gość gość
ja bym z chęcią zabolcował bym twą mamę

Gość gość
moim zdaniem nic nie wskurasz. nie zmienisz starej kobiety. zaciśnij zęby, jak się wyprowadzisz to zmieni podejście, wierz mi.

Gość gość
ona ma 42 lata... nie jest taka stara. tylko, że ja mam dośc...

Gość gość
i tak zbyt stara, żeby ją zmienić. może studiuj w innym mieście? to już niedługo. nic ci nie doradzę, sama to przechodzę, mam 22 lata. od pół roku przygotowuję się do wyprowadzki i zmieniła podejście. smutne, ale takie są fakty, że dopóki nie zda sobie sprawy, że nie jesteś uzalezniona od niej zawsze będzie gnębić. są tacy ludzie.

Gość gość
Powiedz mamie ze Ciebie upokarza. Zapytaj jak by ona czuła sie na Twoim miejscu. Nie daj się.Szacunek wszystkim sie należy ,Tobie takze.

Gość gość
Wyprowadz się z domu to matka cię pokocha,tylko z brzuchem nie wróć!!