Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacofana 40

Na seria seks w kiblu na dyskotece lub noc spedzona z kims kogo nie znacie nawet

Polecane posty

Gość zacofana 40

Tak sie zastanawiam czy mlodzi lidzie w ogole wiedza co to intymnosc zaufanie poczucie bezpieczenstwa akceptacja

Gość Zacofana40
Mialo byc pytanie czy sprawia wam to przyjemnosc , daje satysfakcje seksualna super orgazmy zpelnienie

Gość zacofana40
spelnienie mialo byc , noz k****a pisac na tym gownianym tablecie to jakas masakra

Gość wacham tymianek
ja ci wyjasnie, jak tylko bucikizawiaze

Gość zacofana 40
No to czekam tak mnie naszlo pytanie bo sie natknelam na przypadkowy odcinek ekipy z Warszawy

Gość gość
dawaj do mnie to zobaczysz jak to jest

Gość gość
No wlasnie :o nawet nie potraficie na to pytanie odpowiedziec mlodzi ludzie dzisiaj to pokolenie debili

pewnie adrenalina, chec szpanu... tez nigdy tego nie pojmowalam. wszyscy widza taka pare idaca do jednej kabiny, a pozniej mnostwo zdjec w necie, co widac z gory kabiny albo z dolu. a pozniej choroby weneryczne sa roznoszone, ciaze z nieznanym tatusiem. kiedyw stego nie bylo, przynajmniej na taka skale

Gość gość
ja tak miałam. Koleś poznany na czasie, spotkaliśmy się na 2h spacer a potem do niego, zaproponował mi spanie i uprawialiśmy jeden z najlepszych seksów w moim życiu. 4 razy w ciągu jednej nocy, rano udałam że ktoś do mnie dzwoni i szybko uciekłam. Adrenalina w żyłach krąży, ciągle byłam podniecona, cudownie.

Gość gość
Lubie bzykanko ale w kiblu bym niebzykal. Moja byla lubiala miejsca gdzie ktos mogl podgladac, moze ja to krecilo ? Raz mi na skarpie loda robila a z gory facet z psem stal i patrzyl. Ja niewidzialem bo bylem plecami,ona widziala i dopiero powiedziala jak sie zlalem.:-) .Normalnie rabnieta babka:-)

Gość zacofana 40
No ale to byla twoja dziewczyna a nie przechodzaca na ulicy mi chodzi bardziej o to z kim a nie gdzie w dyskotece z nieznajomym nawet nie wiesz czy ta osoba jest zdrowa :o

Gość gość
Sama wiesz jak jest. Tera "demokracja" chlop chopa dyma baba babe. Rypia sie gdzie popadnie a w medjach twierdza ze to normalne. I piertolom o nietolerancji.

Gość zacofana 40
No fakt , tak jest :o szkoda mi mlodzierzy i mlodych ludzi dzisiaj

Gość HIV
większość młodych po prostu nie myśli, uważam że to jest głupota bo ryzyko jest bardzo duże. Ludzie nie są świadomi albo nie chcą być, żyją chwilą a jeśli się nawet na trzeźwo zastanawiają nad tym to już po alkoholu i narkotykach tracą nad sobą kontrolę. Uważam że to jest patologia i rodzaj uzależnienia jeśli ktoś robi to notorycznie. Szkoda mi takich ludzi bo są wypaczeni, będą usprawiedliwiać swoje poczynania na różne sposoby jedni drugich. To jest ostra zabawa, takie dziewczyny które nawet nie ukrywają przed innymi swoich przygód i jeszcze się tym chwalą są żałosne, nie wiem co im się stało w życiu ale sprawiło to u nich upośledzenie emocjonalne. Mężczyźni którzy na tym korzystają są albo dupkami tłumaczączni się dała to wziąłem, albo równie upośledzonimi ludźmi tak jak te dziewczyny. Ciekawa jestem ile z nich się przebadało i czy w ogóle mają odwagę to zrobić, ludzi zarażonych wirusem hiv jest bardzo dużo tylko o tym nie wiedzą i nieświadomie przekazują ten wirus dalej, to nie dotyka tylko patologi czy środowiska tych ludzi którzy lubią przygodow seks to się wymyka poza udo krąg, w efekcie są przypadki osób które zaraziły się wirusem od swojego pierwszego stałego partnera.wirus może się uaktywnić po latach, choroba aids może przebiegać tak że na początku jej nie zauważycie różne organizmy inaczej reagują. Czy badaliścię się? Ilu z zaś boi się to zrobić i udaje że ten problem na pewno was nie dotyczy? Zbadajcie się, po tym badaniu jeśli test wyjdzie negatywnie wielu z was zmieni swoje postępowanie. Bo to będzie druga już szansa. Wielu z zaś się załamie, ale leki dzisiaj są bardzo dobre. Pomyślaie kogo mogliście zarazić i poinformujcie.