Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie mam ochoty na sex?

Polecane posty

Gość gość

Kiedys sex codziennie nawet kilka razy dziennie. Teraz raz na miesiac. Nie jest to w zadnym wypadku wina zony bo ona chce ale mi sie nie chce. Jestesmy mlodzi przed trzydziestka. Problemow z erekcja brak bo jak chce to stoi jak dab. Nie wiem czy to wina pogody? Zona obawia sie ze jest juz dla mnie nie atrakcyjna ale w praktyce tak nie jest. Sam juz nie wiwm co o sobie myslec:( malzonka tez zaczyna mowic o dziecku a ja tez nie mam wizji. Co sie ze mna dzieje?

Gość gość
Dodam jeszcze ze zona zaczyna podejrzewac mnie o zdrade bo to malo mozliwe ze mi sie nie chce sexu.

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość scriffano44
Hmmmm... może spróbuj jakieś tabletki na bazie buzdyganku ziemnego. Mi bardzo pomogły kiedy miałem spadek libido.

Gość groman48
Mi przez problemy z potencją zaczął sypać się związek. Na szczęście w porę zareagowałem, a raczej moja żona. Przeczytała gdzieś o permenie no i zdecydowałem się. Problemy minęły. Teraz trzymam dietę, bardziej dbam o siebie i jest dużo lepiej.

Gość mondreo
A jak szybko ten permen zaczyna działać?

Gość gość
ja nie uprawiałem jeszcze seksu i już mi się nie chce

Gość insegnante
U mnie efekty po permenie zobaczyłem po 6 tygodniach. Uważam, że jest to dosyć szybko, a przede wszystkim różnica jest na prawdę odczuwalna. I dla mnie i dal mojej kobiety.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji