Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okazało się że dostanę prawie 4tys zwrotu podatku. I co? I nico.

Polecane posty

Gość gość

I będę musiała wydać to na remont kuchni, bo już się patrzeć na ten postkomunistyczny segment nie da :o A tak fajnie byłoby przewalić to wszystko na ładne buty i bluzki 😭

Gość gość
MUSISZ to umrzeć - jak każdy. Reszta to kwestia wyboru.

Gość KingaStefankaFanka
No cóż :) Twój wybór.

Gość gość
No masz rację niby. Ale jakoś lubię otaczać się ładnym wnętrzem, więc nie da rady, muszę wydać to na tę kuchnię :( W zeszłym roku zrobiłam sobie ze zwrotu łazienkę (oczywiście drugie tyle co dostałam musiałam dołożyć z oszczędności), 2 lata temu salon i tak małymi kroczkami remontuję sobie te swoje 3 pokoje z kuchnią i łazienką.. Z jednej strony wkurza mnie to, że pracuję uczciwie i durny remont chaty muszę robić na 20 rat, a z drugiej wiem, że inni daliby wszystko za to, żeby mieć to co mam. Tak tylko sobie pojęczeć chciałam :P

Gość gość
A z mężem nie możesz pojeczec? Chyba byłoby przyjemniej

Gość gość
Zauważyłem :p

Gość gość
spoko, ja na studiach zawsze grzałam się na moje 500 zł zwrotu podatku jakbym miała za to co najmniej dookoła świata polecieć, no i zawsze, ale to zawsze nagle okazywało się że trzeba to na jakiś ponadplanowy rachunek wydać ;P

Gość gość
4 tys zwrotu i pracujesz uczciwie? Myslalem zejaksie pracuje caly rok to nie ma zadnych zwrotow lol...

Moim zdaniem i tak nie masz źle :) fajnie mieć ładną kuchnię, albo łazienkę czy wygodną kanapę. Gorzej gdybyś miała wydać tyle kasy np na nowe kaloryfery, nowy piec, albo na lakarstwa

Gość gość
Teraz czy pracujesz czy nie to na dzieci zwrot jest i to sporooo. Na 1 i 2 dziecko po 1112 zl a na 3 az 2tys. Mając trójkę dzieci to są duze pieniądze. Kto nie ma to niech się bierze do roboty ;)

Gość gość
gość dziś Teraz czy pracujesz czy nie to na dzieci zwrot jest i to sporooo. Na 1 i 2 dziecko po 1112 zl a na 3 az 2tys. Mając trójkę dzieci to są duze pieniądze. Kto nie ma to niech się bierze do roboty oczko.gif xx Tak, tylko ten zwrot ma jeszcze ze swoich składek zdrowotnych i społecznych, w konsekwencji będzie siebie i dzieci leczyła na mój koszt.

Gość gość
Nie zesraj sie czasami ... z twoich podatkow to by nawet latryny w puszczy bialowieskiej nue postawili.. sam nie mam dzievi alt jest to nie fair ze ktos cwychowuje dzieci wydaje pieniadze a drugi sie bawi cale zycie zero obowiazkuw jest bezuzyteczny z punktuwidzenia ewolucji i jeszcze sie pastwi nad rodzicami :/ nie mowie zeby do ****** bezdzietnym ale powinny byc jakies benefity z tego plynace dla rodziny nie tylko koszteb bezdzietnych ale wszystkich obywateli