Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przeciwnik islamizacji Europy

Justyna Dobrosz Oracz. Dlaczego to beztalencie pracuje w publicznej telewizji

Polecane posty

Gość gość
nie mam zarzutów do tej pani z wyjątkiem tego że ma dziwnie nieproporcjonalną głowę do reszty ciała

mój zarzut jest : niemiło się na nią patrzy :O a poza tym na plus : przy niej każdy polityk wygląda dużo korzystniej na minus : masz racje nie umie być chyba obiketywan, tych z prawicy zwykle atakuje, slychac to w tonie jej glosu dlaczego? domysl się, przestudiuj ile Dobroszów lub Oraczy pracuje w tv, radiu, prasie , ot nawet tu na kafeterii :O

Pitopanterka, mnie też się niemiło na nią patrzy, ale to akurat nie byłoby jeszcze powodem by jej nie zatrudniać. Ten plus, że przy niej każdy polityk wygląda korzystniej też bezsensowny. Czyli po znajomośc***ewnie... Po znajomości to można zatrudniać w prywatnych firmach. W państwowych ( jeżeli już tak chcą) to nie można. Mogę się założyć, że najwięcej zatrudnionych po znajomości jest w państwówkach. http://vod.tvp.pl/audycje/publicystyka/polityka-przy-kawie/wideo/20022015/18671585

Gość gość
ma układy po tatusiu polityku, poczytaj Janusz Oracz

oczywiście, że tak, ale to jest Polska, chyba kraj największych krętaczy, nie wiem gdzie na świecie jest gorzej pod względem uczciwości. w każdym razie ja lubię z tvp1 Beatę Tadlę, Arletę Bojkę, a tej Justyny D-O nie lubię jak nie wiem co, ale jeszcze bardziej nie lubię Marcina Antosiewicza :O on zawsze nadaje z Niemiec, mówi z takim akcentem, jakby był bardziej niemiecki od Merkel

Gość gość
zatrudniają beztalencia bo to nie ich kasa

Marcin Antosiewicz, rzeczywiście tego typa też zapamiętałem z tych samych powód co napisałaś. Amatorszczyzna pełną gębą Niezłe kliki w tej tvp ( publicznej telewizji, Twojej, mojej, naszej). Do widzenia Pitopanterka, udanego dnia.🖐️

no właśnie, ci "dziennikarze" skupiają uwagę widza na sobie, zamiast na przekazywanych treściach, zresztą te treści też wiele zwykle warte nie są, nieraz zetknęłam się z tym, że o sprawach o których mówiono w poniedziałek na Polsacie na tvp1 mówiono dopiero w środę albo jeszcze później :O a też wiele ważnych spraw przemilczano, dopiero gdy się okazywało, że to grubsza machloja to wtedy się zajmowali, ale zwykle poziom tvp 1 to zrobić sondę na ulicy i zapytać czy podoba się pani ta pogoda? czy lubi pani chodzić z dzieckiem na spacer? itp. same bezpieczne tematy... dziękuję i miłego dnia Tobie również :)

Gość error dream
To jest pytanie retoryczne, rozumiem? :D Na takiej samej zasadzie jak większość, bo albo sukcesja i nepotyzm, albo/też służalczość wobec zwierzchników/władzy.