Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka jest prostytutką

Polecane posty

Gość gość

Pewnego dnia gdy wyszłam wcześniej z pracy postanowiłam wstąpić na chwilę do galerii handlowej żeby kupić sobie jakieś nowe buty bo musiałam wkrótce wyjechać w delegacje z pracy. Kiedy wychodziłam z obuwniczego zauważyłam siedzącą na ławce grupę nastolatek ubranych w dość skąpe spódniczki i bluzki z dekoltem. Jedna z nich wracała z wysokim i dobrze zbudowanym mężczyzną za którym szedł następny. I wtedy nie wierzyłam w co widzę moja córka podeszła do następnego a ten położył dłoń na jej pośladku po czym zniknęli w stronie parkingu. Biegłam za nimi jednak nie mogłam ich znaleźć. Następnego dnia córka powiedziała że po szkole idzie do koleżanki zgodziłam się jednak postanowiłam ją śledzić w drodze ze szkoły. Poszłam za nimi i zobaczyłam duży hotel. Weszłam i zobaczyłam że moja córka w samej bieliźnie tańczy na róże po czym podeszła do jednego z mężczyzn siedzących przy barze i zaczęła z nim uprawiać dziki seks na barze! Nie wiedziałam co mam zrobić, wybiegłam z tamtąd z płaczem bo moje potwierdzenia się potwierdziły. Moja córka jest prostytutką a ja nie wiem co mam zrobić i jak z nią rozmawiać. :(

Gość gość
czyli... kasy wam nie zabraknie :D

Gość gość
Daj do niej numer telefonu. Ile birze za godz.?

Gość gość
Dam Panu jej maila: smacznapipusiadlaklienta@wp.pl

Gość gość
Jaka matka, taka corka.

Gość gość
Najciężej jest nauczyć własne dziecko samodzielnego myślenia :((( tego, że koleżanki nie zawsze mają rację, że czasem nie warto jest być takim jak wszyscy... :/

Gość gość
Kwestia wychowania.Dzieci powinno uczyć się od pieluszek że rodzic jest tym kimś kogo trzeba słuchać i szanować.No bo,przepraszam bardzo,tak to jest gdy od maleńkości dziecko wchodzi rodzicom na głowę,a potem załamują ręce 'O ja nieszczęsna, co sie dzieje z tym dzieciakiem?!'.

Gość gość
prowo

Gość McCarthy
-10/10