Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość druzgotka

Data ślubu a goście

Polecane posty

Gość druzgotka

Planowałam wraz z narzeczonym ślub 30.04.2016, to była nasza wymarzona data... dopóki rodzina nie zaczęła się wtrącać. W efekcie przesunęliśmy datę na 28.05.2016. Kurcze, czy Wy również patrzyliście tak na czas wolny swoich bliskich? Strasznie mnie to denerwuje.. ciągle ktoś kręci nosem. Wiem, że lepiej dać taką datę aby goście mogli przyjść... ale tu chodzi o kwestię długiego pobytu po ślubie (urlop) i wszystko obraca się w okół jednej rodziny. Ja jestem zgodnym człowiekiem i zawsze staram się robić tak aby większość była usatysfakcjonowana... ale to już mnie wyprowadza z równowagi. Wychodzi na to, że ŻADNA data nie pasuje...:(

Gość gość
U mnie było to samo, ale nie przesuwaliśmy daty z tego powodu. Ślub braliśmy 20 września :) 7 osób nie przyszło...

Gość gość
no właśnie czy to wszyscy muszą być? a bo to wszystko teściowa wyolbrzymia... czuję, że będę miała z nią ciężko :/

Mój kuzyn brał ślub w połowie mojej sesji na studiach. Żeby móc jechać na wesele 400 km od domu podchodziłam w terminach zerowych do połowy egzaminów, żeby tylko zdążyć na to wesele. Brat mój przyleciał z Anglii specjalnie biorąc w pracy dwa dni urlopu. Jak się chce, to się da. Nie ma się co przejmować takimi, co nie chcą i wszędzie widzą problem.