Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmadość

Czarna lista dentystów

Polecane posty

Gość gośćmadość

Drodzy, Z tego ci widzę wątki stomatologiczne to same reklamy. np, Dziewczyna która pisze że po implantacji zęba miała opuchliznę przez godzinę (Sic !) i takie tam dyrdymały. PROPONUJE UCZCIWĄ CZARNĄ LISTĘ DENTYSTÓW - CZYLI KOGO UNIKAĆ JAK OGNIA. Wpisujcie dentystów proszę o niewpisywanie konkurencji.

Gość gość
Dobry pomysł, tylko czy się przyjmie?

Gość gość
Najważniejsze to sprawdzać jakie specjalizacje ma dany dentysta czy lekarz bo nie zawsze ma te w których chce leczyć a mało kto wie że mozna w minutke sprawdzić specjalizacje lekarza w Centralnym Rejestrze Lekarzy http://www.oil.org.pl/xml/oil/oil68/rejlek/hurtd

Gość gość
A dobry dentysta? w Warszawie?

Gość Basteria
Ja zanim trafiłam do centrum OrthoVision na Skwerze Ks. Kard. Wyszyńskiego (w Warszawie) http://www.orthovision.pl też miałam różne przygody z dentystami. Tutaj jest naprawdę świetny klimat, chwalę sobie dobre podejście do pacjenta. :)

Gość Pacje_jik
Wrocław, Ortodent, Małgorzata Strzelec. Po wypelnieniu zeba plombą poleruje je wiertłem i celowo zaniza wysokość plomb i do tego szyderczo smieje się w twarz. Zwracanie jej na to uwagi skutkuje tym, ze zamiast poprawić to nagania na ortodoncję. Pozostali stomatolodzy i ortodonci w tej klinice nie widza niczego zlego w zanizeniu plomb w trzonowcach. Wszedzie poleruje sie plomby polerka, tylko nie tam. Efekt: problemyw stawach, rozwalanie zębow, uraz kregoslupa szyjnego. Bede skladac skarge do izby lekarskiej.

Po przygodzie z "lekarzami" z Ortodent ul. Hallera Wrocław i aparatem incognito za 16 tys zł jestem rehabilitowana już 5 rok ze względu na poważną dysfunkcję stawu zuchowego. Radzę uważać na to miejsce Dr M. Kądzielę i jej podopieczną M. Głowalę. W tej klinice pracują  praktykanci bez specjalizacji, nie są ortodontami, nie mają doświadczenia a także minimum skrupułów moralnych. Pacjent jest przerzucany nie wiadomo do kogo. Kiedy chciałam sciągnąć aparat, bo ból był nie do wytrzymania Pani Doktor M.K. wraz ze swoją protegowaną uczennicą chciała mnie zmusić do podpisania oświadczenia, że zrzekam się wszelkich roszczeń. Grożono mi, że jesli oświadczenia nie podpiszę aparatu nie ściągną! Nie dajcie się zastraszyć! Mam założony kolejny aparat, lekarze naprawiają to co tam mi zafundowali. Rehabilitacja jest kosztowna, Diagnostyka trwała ponad rok, zęby zniszczone. Ortodent od czasu mojego przypadku także zaczął oferować pacjentom rehabilitację, więc od razu jak cos Wam uszkodzą bedą Was leczyć za Wasze pieniądze, a potem będą chcieli wmówić, że dolegliwości takie Mieliście wcześniej. Radzę uważać!

Dnia 25.11.2018 o 16:55, Gość Pacje_jik napisał:

Wrocław, Ortodent, Małgorzata Strzelec. Po wypelnieniu zeba plombą poleruje je wiertłem i celowo zaniza wysokość plomb i do tego szyderczo smieje się w twarz. Zwracanie jej na to uwagi skutkuje tym, ze zamiast poprawić to nagania na ortodoncję. Pozostali stomatolodzy i ortodonci w tej klinice nie widza niczego zlego w zanizeniu plomb w trzonowcach. Wszedzie poleruje sie plomby polerka, tylko nie tam. Efekt: problemyw stawach, rozwalanie zębow, uraz kregoslupa szyjnego. Bede skladac skarge do izby lekarskiej.

Tak, tam jeden drugiego kryje, zwłaszcza jak dochodzi do sprawy prokuratorskiej.