Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ1999

Prosze bardzo o rade

Polecane posty

Gość GOŚĆ1999

Witam mam lat 16 moja historia z niewypałem na twarzy :P zaczęła sie chwile temu mianowicie z 3-4 miechy temu , mialem kolo nosa troche czerwone i pod wplywem emocji ,g***townego przejscia z temp. porglebialo sie to ale tylko kolo nosa , bylem z tym u dermatologa ktory powiedzial ze są to rozszerzone naczynka krwionosne a więc przypisala mi masc MIRVASO po trzech dniach stosowania twarz moja jest cala czerwona piecze mnie jest tragicznie czuje sie zle jesli chodzi tak samo o psychike ,tragedia. Kupilem dzisiaj sobie polecany krem EAU THERMALE Avene , jak myslicie pomoze mi to? dziękuje za odp z gory

Gość gość
Weź kup jakiś damski na popekane naczynka i nie zawracaj głowy, bo problemu nie ma.

Gość GOŚĆ1999
J****y k***a osle ! Kurwa nie widziałeś lub nie widziałaś a p********z p*****le taką bezproduktywną odpowiedz JEB SIĘ I STĄD S********J JAK NIE CHCESZ SIĘ MĄDRZE WYPOWIADAĆ !

Gość gość
nie denerwuj sie prawiku

Gość gość
Myślę, że wizyta u psychiatry, też byłaby wskazana :classic_cool:

Gość basylia209
Myślę że możesz mieć alergię na jakiś składnik Mirvaso, musisz obejść się bez tego leku a szkoda bo jest mega skuteczny!

Gość blacki20
dokładnie, też myślę że to świetny lek, polecam Mirvaso.

Gość vicefi02
Sprawdź ten lek o którym jest wspomniane wyżej. Ja używam i baardzo sobie chwalę. Zawsze jak mi się zaczyna robić burak na buzi to mam go w pogotowiu. Działa w kilkanaście minut!! także efekty są od razu.

Gość skibkino38bo
Mirvaso, dobra opcja, też polecam!

Gość cocopolla2
Mirvaso to rewelacyjna opcja. Bardzo szybko działa a jego efekty długo się utrzymują.

Gość tokorro3
Bardzo polecam bo sama używam i bardzo mi pomaga cały czas mam go przy sobie bo często używam:) polecam bo to super sprawa:))

Gość aniuszkaBuszka
Moim zdaniem Mirvaso to totalna rewelacja, bardzo dobry szybko działający lek na rumień, trądzik różowaty. Trzeba tylko wcześniej do lekarza się wybrać. TO najważniejsze bo bez dobrego nadzoru leczenie nie ma sensu.

Gość gość
Hmm no coraz więcej opinii "ZA" i ja też chyba posłucham rozsądku. Tak długo już się męczę z t.r - paskudnie to wygląda. Mirvaso faktycznie da radę?

Gość gość
Lekarz przepisał mi mirvaso, bardzo mi pomogło, polecam!

Gość gość
Lekarz przepisał mi mirvaso, bardzo mi pomogło, polecam!

Gość gość
Pierwsze co to konsultacja z lekarzem. Polecam spytać o mirvaso. W moim przypadku bardzo pomogło.

Gość gość
Tak jak mówi poprzedniczka. Lekarz, zakup i stosowanie zgodnie z zaleceniem. Jestem po kuracji mirvaso i uważam, że to strzał w dziesiątkę.

Gość gość
Dokładnie tak. Ja tak zrobiłam i jestem bardzo zadowolona z faktu użycia mirvaso. Pozdrawiam

Gość gość
Leczyłam się mirvaso i mam tylko dobre wspomnienia z kuracji. Również polecam.

Gość gość
Też jestem po kuracji przy użyciu mirvaso. Świetny lek, nic się lepiej w moim przypadku nie sprawdziło.

Gość gość
Polecam skonsultować się z lekarzem i wypytać o mirvaso. Mi pomógł i dzięki niemu zapomniałam o moim problemie z rumieńcem.

Gość gość
Mirvaso pomaga mi już od pół roku i nawet gdyby był jakiś inny lek na rumień to za żadną cenę bym nie zamieniła go. Polecam

Gość gość
Ja właśnie sobie go kupiłam. Kosztował mnie 180 pln i bardzo ale to bardzo jestem zszokowana, że to faktycznie działa 30 minut i na buzi nie ma wypieków! Nie myślała, że tak łatwo to pójdzie. MIRVASO polecam wszystkim z tego typu problemem jak czerwona twarz czy rumieniec .

Gość GOŚĆ1999
Teraz k***a rok po założeniu tematu to się p********e k***y j****e. I tak mam całą morde zj****a zasyfiona i spalona ty j******u p*****lnięty

Gość gość
Widzę że mirvaso pomógł nie tylko mi ;) Cena spora ale efekty bezcenne . Polecam Mirvaso z całego serca.

Gość gość
Z mirvaso rumieniec to już nie problem! Na początku troszkę mnie przeraziła cena która wynosi 180 zł ale okazał się bardzo wydajny i starcza na długo :) Po 40 minutach od nałożenia nie ma śladu po czerwonej buzi aż do 12 godzin. Polecam

Gość gość
Mirvaso jest zemną dobrych kilka miesięcy i z tego co się orientuje to jest jedynym lekiem na rumień ale ze czystym sumieniem stwierdzam że za nic w świecie nie zamieniała bym go :) Polecam

Gość gość
Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!! Przestań spamować tym goownaso!!!

Gość gość
Mirvaso to był mój ostatni ratunek w walce z tym okropnym rumieńcem ale udało się zadziałał doskonale od tamtej pozy zawsze mi towarzyszy :)