Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daria218

To jest żenujace co ludzie wypisują o tym dzieciatku bez rącze i nóżek

Polecane posty

chore teksty po co ten potwór żyje oddać go rozgłos bo chodzi o kasę...pomyślcie o swoich przyszłych dzieciach czy też byście oddali takiego potwora jak go nazwaliście.

Gość gość sama złość
Tak, to jest ohydne i wstrętne. Nikt, nie każe pomagać, bo niby jak, ale żeby nie zrozumieć tragedii tego dziecka i jego rodziców? To tak wiele?

Gość gość
nie nazwalabym go potworem ale ja bym miala pretensje ze pozwolili mi zyc

Gość gość
Sory, ale to dxiecko to masakra jakas. Lekarzy oskarżyc i niech placą teraz za opieke nad tym kadlubem. Domyslam się ze ta matka zaluje ze nie wyskrobala i mialaby racje!

Gość gość
zabijcie tego potfora

Gość gość
potwory to wy jestescie.kochany maluszek,niech sie trzyma,bo wielu ludzi go pokochalo,a wy je/bcie sie

Gość gość
ja kiedyś mysalama, ze oddalabym, ale mam pieska, mojego syneczka, który jest trochę chory i wiem że potrzebuje więcej troski i milosci niż zdrowe dziecko, także ci rodzice może będą zmęczeni ale będą też się cieszyć że stać ich na tyle milosci i czlowieczenstwa

Gość gość
taaaa, weź się ze swoją cieplutką duszyczką i milutkimi słówkami, jak ja nie znoszę tych słodko pierdzących idiotek jak takaś dobra i spolegliwa to sama wychowuj kadłubka a ewentualne swoje zdrowe dziecko oddaj tym nieszczęśliwym do końca życia rodzicom

Gość gość
ludzka głupota nie ma granic.... nic nie poradzimy, poczekamy aż ich coś złego spotka tych którzy mają w d***e czyjeś nieszczęście poczekamy zobaczymy zło wraca ze zdwojoną siłą..... i wtedy my się pośmiejemy:)))

Gość gość
mnie zadziwia kazdego dnia ilosc debili na tym forum , mam tylko nadzieje ze to nie jest odzwierciedleniem polskiego spoleczenstwa ci debile nawet nie zainteresuja sie sprawa tylko posza p*****ly , nikt z nich nie wie ze diecko rozwijalo sie normalnie i mialo konczyny i mozna bylo te konczynu uratowac gdyby 6 lekarzy nie olali sprawy

Gość gość
zabijcie tego mutanta

Gość gość
Nawet jeśli wypisujecie te okropne rzeczy dlawzbudzenia sensacji to powiem Wam,że powinniście się wstydzić, tak po prostu... To mogą czytać rodzice chłopca, inni rodzice,tórzy mają chore dzieci i to co piszecie jest po prostu nieludzkie, wstyd mi za Was ludzie.