Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o Johnnym Deppie?

Polecane posty

Gość gość

;)

Gość gość
pedal i gej

Gość gość
a co mam myśleć o facecie w wieku mojego ojca co ma żonę o 5lat starszą ode mnie

Gość gość
Nieznam. Picernie ma w łodzi?

Gość gość
Uwielbiam. Dobrze ze kopnąl w dope tą Vanesse, brzydka jak noc listopadowa. Teraz ma fajną żonke, pasuje do niego :-)

Gość gość
bardziej pasowały według mnie do niego dziewczyny które grały z nim w filmach, nie ma gustu :o

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Johny D***pa? jak na geja może być

Gość gość
nigdy mi sie nie podobał, nie mój typ, ani wygląd ani charakter , nie ma chemii, dla mnie dziwoląg i głupek

Gość gość
powinien zostać prezydentem polski

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Przypominam ze slowo pedal jest obrazliwe po drugie pedal i gej to to samo raczej tylko ze to pierwsze w zargonie uprzedzonych i ograniczonych kulturowo i umyslowo ludzi....po trzecie moze sobie byc gejem jak dla mnie genialny aktor a na codzien czlowiek ktory mowi co mysli ubiera sie jak chce i ma w d***e wypowiedzi i zdanie innych ludzi....zreszta nie dziwie sie bo jak ktos uzywa slowa pedal to nie jest warty nawet krzty uwagi

Gość gość
Ekstra aktor mega talent,filmy z nim aż mili sie ogłada co do życia prywatnego nie wiem nic

Gość gość
ten aktor mnie kompletnie nie rusza, nie podoba mi się, nie w moim typie, nic w nim nie widzę, nie ma talentu.Wolałabym romans z kolegą z pracy niż z nim, kompletnie na mnie nie działa.

Gość gość
obleśny nie wiem czemu ludzie się tak nim zachwycają obleśny z wyglądu i zachowania stary alkoholik i narkoman o wyglądzie żula

Gość gość
do postu wyżej dodam że robi na mnie takie samo wrażenie opisane wyżej niezależnie kogo by nie grał

Gość gość
brak talenu wszystkie role grane na jedno kopyto

Gość gość
każda rola grana z manierą żula

Gość gość
jakbym go nie zanła i by chciał mnie poderwać to na pewno dałabym mu kosza, nie wyobrażam sobie czasu spędzanego znim, jest nieciekawy, wygląd z Du/py.Wygląda jak gej który lubi lizać sr/ake facetom Dla forsy pewnie chciałabym z takim pokręcić i udawać zafascynowaną, ale dla niego samego nigdy, powiedziałabym mu żeby spie/rda/lał

Gość gość
Podejrzewam ze wypowiedz powyzej jest od autorki ktorej typem sa boscy ogoleni na lyso macho ktorzy cale dnie spedzaja na silowni ogladajac w lustrze swoje miesnie....bo na pewno nie cwicza budowe robia za nich odzywki i inne gowno...zreszta poziom wypowiedzi sugeruje ze i autorka troche w zyciu anaboli przyjela bo troszke brakuje zasobu slow....pozatym wyczuwam jakas fascynacje o***tem i kupa czyzbysmy mieli tu kogos z gatunku koprofila?

Gość gość
Dla forsy to mozesz sie pokrecic np.przy drodze szybkiego ruchu...pogoda jeszcze dopisuje

Gość gość
a ty nie przyjmujesz do widaomości że on po prostu może sie komuś nie podobać ? jeśli dla mnie jest obrzydliwy to zaraz wyzywanie od prostytutek, analfabetek, koprofilli, lecz się debilko jak jesteś zakochana w tym pasztecie i marzysz nocami o nim to nie oznacza że jest bogiem i wszyscy musza mu cześć oddawać Zbuduj mu ołtarz w swoim domu i módl się do niego dla mnie jest beztalenciem niemęskim , paskudnym, ma czubatą brode, w ogóle ohydny ryj i nie zmienię zdania choć będziesz pisać wyzwiska obraźliwe , von

Gość gość
nigdy nie rozumialam jego fenomenu, dla mnie przystojny to jest np. dolph lundgren, wysoki, barczysty, ladna twarz, taki naprawdę ideal. Albo brad pitt tez ujdzie....A ten caly johny depp niski, pokraczny, flejowaty, dlugie tluste kłaki, na jakimś zdjęciu pokazywali go jak idzie obok z jakims innym aktorem wysokim, to wtedy dobrze bylo widac jaki ten johny depp to pokraka, bo byl sporo niższy od tamtego i strasznie krzywe nogi mial.

Gość gość
12.04 - zgadzam się i ta jego twarz, obrzydliwa trójkątna, czubata broda usta jakieś krótkie z kącikami w dół , gadżety które nosi, jakieś kapelusze, okulary, ta wyleniała broda, Twarz ciągle ta sama mina , nie wiem jak wygląda gdy się uśmiecha, gdy się złości, mina trupa leżącego w trumnie, bez wyrazu.Jakiś taki delikatny, bardziej kobietę przypomina, zero męskości. Nie ma ani jednej zalety , sam o sobie mówił że nie ma talentu a to że jest sławnym aktorem to kwestia przypadku, zgadzam się z tym. Jedyna jego zaleta to pieniądze jakie ma i wiadomo że zawsze znajdzie sobie chętną młodą, jak będzie miał 100 lat to znajdzie sobie 17 latkę zakochaną, taki świat