Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy biały ślub bierze się na takich samych zasadach jak ten normalny ?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że jestem z chłopakiem 4 lata a znam go od 10 lat no i nie dawno mi się oświadczył, chcemy wziąć biały ślub i mam pytanie, czy jego się bierze na tych samych zasadach co normalny slub ?

Gość co za debile na tym kafe
Czyli rozumiem, że nie masz zamiaru z nim uprawiac seksu w ogóle? wy jesteście normalni? Współżyłaś z nim kiedykolwiek? Ten chłopak jest impotentem czy ma klapki na oczach?

Gość gość
20:42 Tak białe małżeństwo to jest bez seksu i nie zamierzam robić tego z nim, ani on ze mną, zarówno ja i on brzydzimy się seksem i patrzeć się na takie coś nie możemy

Gość gość
Mozecie,tylko ze dzieci robicie sami,on poda ci sperme a ty sama ja sobie wlejesz,ale musisz o tym powiedziec ksiedzu,ze tak bedziecie robic dzieci

Gość gość
Ale my nie chcemy dzieci, bo porod jest bolesny i tez nie chce slubu koscielnego.

Gość gość
Tak na takich samych sama jestem w takim zwiazku.juz 10 lat

Gość gość
tacy ludzie sa dziwni po co w ogole sie zenicie

Gość gość
Zeby byc mezem i zona, kochamy die przeciez.

Gość gość
Czy myślisz, że każdym tak na seksie zależy ? Są małżeństwa, które potrafią inaczej sobie ukazywać uczucia, a seks nie jest im potrzebny

Gość gość
faktycznie, tylko czy naprawdę wam obu seks jest niepotrzebny? Czy nie jest tak, że on z szacunku do ciebie będzie z obrzydzeniem co tydzień inną panienkę bzykał, żeby pozbyć się napięcia seksualnego? A później przyjdzie do ciebie, informując że jedna idiotka nie bała się bólu i wrobiła go w alimenty.

Gość gość
Tak nam obu seks nie jest potrzebny, gdyby był jemu potrzebny, to by nie szukał kobiety aseksualnej, dla mnie seks jest obrzydzeniem, sam mówił, że nie ma dużego napięcia seksualnego i jest w stanie całkowicie z tego zrezygnować, że też go to obrzydza.

Gość gość
Masakra!