Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem leniwa i wygodna bo nie mam dziecii

Polecane posty

Gość gość

Właśnie się dowiedziałam :) Taki tekst rzucila mi cioteczka :) I dodała, ze skoro stać mnie na wakacje kilka razy w roku to to że nie mam dziecka to świadczy o mnie źle.

Gość gość
Nie martw się gadaniem... nie każdy musi mieć dzieci...

Gość gość
Następnym razem powiedz, że jesteś bezpłodna... może radykalne ale niezawodne!

Gość gość
ale głupia jesteś na pewno :o co ma niby na celu ten temat?

Gość gość
czy głupia? nie wiem. Okręgowa rada adwokacka dała mi uprawnienia zawodowe, więc chyba nie jestem taka całkiem głupia :)

Gość gość
No i co z tego? Każdy ma swój punkt widzenia i prawo wyrażenia swojej opinii, cioteczka ci powiedziała co myśli i juz, szczerze przynajmniej i w oczy a skąd wiesz co inni o tobie za plecami mówią, pewnie jeszcze gorsze rzeczy :-P

Gość gość
Nie kazdy musi miec dzieci -.- nie rozumiem tej calej nagonki.. jak ktos chce to ma jak nie to nie i teraz uwaga - to pisze ciezarna ; P A tak na marginesie wszelkie uwagi na temat posiadania/nieposiadania dzieci sa nie na miejscu.. nigdy nie mozna byc pewnym czy ktos nie chce czy nie moze itd ;)

Gość mloda_mamuska__
Nie kazdy musi miec dzieci -.- nie rozumiem tej calej nagonki.. jak ktos chce to ma jak nie to nie i teraz uwaga - to pisze ciezarna ; P A tak na marginesie wszelkie uwagi na temat posiadania/nieposiadania dzieci sa nie na miejscu.. nigdy nie mozna byc pewnym czy ktos nie chce czy nie moze itd ;)

Gość gość
Ja tez. Ale czy to cos zlego :-):-):-):-) mam wrazenie, ze kazdy wytyka brak dzieci bo sfrustrowane mamcie chca bysmy mialy tak samo przewalone :-):-)

Gość gość
a moze przestancie odwiedzac fora dla osob ktore maja doswiadczenie! W koncu to jest forum o CIAZY, WYCHOWYWANIU o czym wy nie macie pojecia.

Gość gość
Ha ha ha pani adwokat a dziec***isze przez 2 i, nieźle przyglupie, a po co wogole wchodzisz na dział dla matek i kobiet w ciąży, czego ty tu szukasz pusty łbie?

Gość gość
Dzieci przez 2 i!!!!!!!!!!!!! Rada adwokacka dala ci uprawnienia chyba do sprzątania kibli!!!!!!!!!

Gość gość
Jak mnie wkurzają tacy ludzie, którzy są przekonani, że jak kobieta nie ma dzieci i faceta to musi być nieszczęśliwa. Mi do szczęścia brakuje tylko lepszej pracy a poza tym to żyć nie umierać. nie chce dzieci ani męża. I tak, jestem wygodna, nie muszę się nikim opiekować, opierać go, gotować, sprzątać po kimś, żyję jak chcę i nikomu nic do tego. Ktoś ma dzieci, proszę bardzo niech sobie będzie szczęśliwy w inny sposób niż ja, ale dajcie żyć takim kobietom, które tego NIE POTRZEBUJĄ!!!

Gość gość
dwa i na końcu było celowe :) Na początku przez pomyłkę zalożyłam temat na dziale ogólnym. By założyć na właściwym forum, tj. tu, musiałam jakoś zmodyfikować tytuł, bo system by nie przyjął. Jak nie wierzycie, to sprawdźcie sobie same. System nie przyjmuje dwóch takich samych tytułów wątków.

Gość gość
wiec spier/dalaj z tego forum - nic nie wiesz na temat macierzyństwa, więc nie zawracaj d**y wszystkim idź się puszczaj dalej.