Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu jakies zony czarnych

Polecane posty

Gość gość

chciala bym sie dowiedziec czy macie w zwiazku podobne problemy czy tylko ja tak mam

Gość gość
Są, problemów brak

Gość gość
Srac na polaczyny splamione murzyńska sperma

Gość gość
Nie twój problem buraku

Gość gość
Dokładnie. To jest wasz problem szmaciska z murzyńskimi bekartami.

Gość gość
Oj tak ja mam problem , moj do pracy sie nie garnie namy dwoje dzieci , malo co pomaga w domu, lubi sie stroic tylko kasy brak , wychodz z kolegami wraca pozno ja pracuje a on tak dorywczo i ciagle szuka pracy raczej na niby, chcialam nawet sie rozwiesc ale jeszcze dalam mu szanse a I dzieci szkoda bo go kochaja , a oglada sie z dziewczynami nie wiem czy mnie nie zdradza a mialam bogatego polaka to zachcialo mi sie czarnego bo w lozku super ale zycie i malzenstwo to nie tylko lozko i seks

Gość gość
problemy? a jakież to problemy można mieć z hebanowym księciem? przecież oni idealni są :)

Gość gość
White power !!!!

Gość gość
Rasistowski mamy kraj, aż wstyd za tych wszystkich buraków.

Gość gość
Jak sobie wzielas faceta marnego to kolor skory nie ma znaczenia. Moj czarny ale wierny, pracuje tyle ze ja mogę wybrać czy chce pracować czy nie. Kupilismy dom, mamy dobry samochód, fajne wakacje itd. Nie są to luxusy jakieś ale żyjemy na dobrym wygodnym poziomie nie martwiac się czy nam kasy do 1 starczy.

Gość Salve_Regina
a co wstydzisz sie malzonka czy chcesz sie nim pochwalic?

Gość gość
Jak to do mnie ( ja pisała o dobrym mężu) to nie mam się czego wstydzić !!!!

Gość gość
moj pracuje tylko problem i w sumie ogolnie troszczy sie o rodzine, z czym mamy problem, oglada sie za innymi, nie chce nic robic w domu typu naprawy, sprzatanie itd, jest bardzo skoncentrowany i nastawiony na siebie, i strasznie uparty nawet jak robi zle to nie przegadasz, poza tym jak chce gdzies wyjsc to traktuje mnie jak niedobra zone i matke i potem robi wyrzuty

Gość gość
No widzisz ja swojego na siłę czasem wypycham jak mi się nie chce wychodzić a on i tak woli z nami w domu pobyc zamiast z kolegami. Ale jak mówię to zależy od człowieka a nie koloru skóry

Gość randka z kameleonem
dokladnie o to chodzi...zalezy odczlowieka a nie od oloru skory co oczywisnie nie znaczy ze w krajach zdominowanych przez bioloskorych osoba o innej skorze nie budzi ...no wlasnie czego? u jednych ciekawosci u innych powodow do wysmiewania au jeszcze innych poczucia wyzszosci. Nie jest latwo wygladac inaczej niz otoczenie

Gość gość
Baby z czarnuchami bleeee

Gość gość
My na szczęście mieszkańcy w normalnym kraju gdzie mieszane pary, dzieci nikogo nie szokujące,nie dziwią. Ja męża wybieralam pod względem charakteru (odpowiedzialny, wierny, pracowity, ale i imprezowy kiedy trzeba). A ze akurat czarny .... W ogóle mi to nie przeszkadza bo ja nigdy na nikogo przez pryzmat koloru nie patrzylam

Gość gość
Mój mąż jest Polakiem, ale moja siostra ma czarnoskórego męża - Amerykanina. Mieszkają w USA. przedtem mieszkali w Polsce 3 lata, jeszcze wcześniej ona mieszkała długo w USA i tam się poznali. w Polsce oboje mieli świetne prace, w sumie zarabiali jakoś 17 tys złotych miesięcznie netto. wrócili do Stanów, bo ona dostała propozycję pracy nie do odrzucenia w ojczyźnie jej męża. No i w Polsce, mimo że mieszkali w jednym z największych miast, ludzie ciągle się na niego gapili a gówniarze nieraz go zaczepiali z wyzwiskami :O

Gość gość
fuj przecież to obrzydliwe,seks ze zwierzętami. murzyni to zwierzęta są a nie ludzie.

Gość gość
a znales jekiegos osobiscie ? zycze ci zebys kiedys nerke od murzyna dostal buraki

Gość gość
19:35 ludzie to zwierzęta, na biologii spałeś/aś?? :O rasisto zakompleksiony

Gość gość
Fuiuuuj polskojezyczne babsztyle z poy****ych krajów tyko PL chcą zamurzyniac. Nie pozwolimy wam na to brudasy.

Gość gość
Pewnie to napisal fanatyczny katol ktory mysli ze ludzie nie sa zwierzetami ;)

Gość gość
Pewnie tak bo przecież to dziadek z siwa brodą w 7 dni zmachal wszystko hehehe

Gość gość
Ludzie nie nalezą do zwierząt tylko do ssaków a to różnica poyebancy, splamione murzyńska sperma bleeeee

Gość gość
Hahahaha krowa tez ssak , pies, kot .... Ale to ludzie przecież

Gość gość
Nie uznaje mieszania sie ras ale czarnuchy to smieci lenie i margines spoleczenstwa..

Gość gość
Skurw...nie chca pracowac sa na wellfair znaczkach na zarcie pasozyty tak jest w USA