Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanadjdhdj

ale mam na niego ochote

Polecane posty

Gość zakochanadjdhdj

Spotykam się od niedawna z pewnym facetem, ktoremu sie podobam, najprawdopodobniej planuje cos wiecej i to widac. Trzymam go na dystans, on chyba to widzi i jest dosc powsciagliwy. Jestesmy na etapie objec na przywitanie i pozegnanie. Rzecz w tym, ze nie kreci mnie, czuje ze to nie to i jesli on nie zrozumie moich aluzji to powiem mu to wprost. Chyba cos czuje do jego najlepszego kumpla... rozmawialismy raz i tanczylismy miesiac temu na jakiejs imprezie, no i zaiskrzylo .z mojej strony rzecz jasna, bo on wie o zamiarach swojego kumpla i mysle ze nie zrobilby mu swinstwa, odnosil sie do mnie zyczliwie ale raczej neutralnie, chociaz gdy poprosil mnie do tanca (tego faceta tam nie bylo) to mialam wrazenie, ze patrzyl na mnie jakos... Wiem, ze bros before hoes, ze o czym ja marze :/ ale kurcze, nie moge przestac myslec o tym jego kumplu. Baardzo bym chciala go blizej poznac. Dodam, ze mam taka mozliwosc przez prace (pracujemy w tym samym budynku). Co robic?

Gość gość
Up, co z wami kafeludki?

Gość gość
Tylko ze wiadomo, to najlepsi kumple... boje sie,ze jak dam do zrozumienia tamtemu, ze oczekuje czegos wiecej, to ucieknie, bez wzgledu na wszystko. Ja nie wyobrazam sobie absolutnie sytuacji, ze moja przyjaciolka startuje do faceta, a on jest zainteresowany mna i w zwiazku z tym ja sie angazuje, zostawiajac kumpele na lodzie.