Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sooo

Pytanie do kobiet.

Polecane posty

Gość gość
No jak go krytykują ,że od 18 cm to jest dopiero w porządku to co się chłopakowi dziwicie,że wpadł w kompleksy? Dla mnie 14 cm jest wystarczające ale dla kogoś kto jest nieco bardziej wyeksploatowany to może faktycznie być za mało:P

Gość gość
Jak dobrze robisz minetkę, to możesz mieć nawet amputowanego :D

Gość gość
Wolałabym, żeby nie miał nogi niż miał malutkiego penisa... :O Oczywiście mały czyli w granicach rozsądku jest ok, nie robi jakiejś wielkiej różnicy, ale jeśli mówimy o małym wielkości kciuka to nie do zaakceptowania dla mnie.

Gość sooo
odświeżam Ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Facet z malym fiutkiem jest dla mnie aseksualny. Conajmniej 18. Od razu bym zerwala znajomosc, po co mialabym sie meczyc I udawac. Kobiety zacznijcie traktowac facetow tak, jak ONI nas kobiety. Badzcie krytycznie I bezwzgledne, jak oni.....a nie zaciskacie zeby I ma zycie o wielkiej pycie. Zycie mam tylko 1 I nie zamierzam marnowac czasu na udawanie, zeby jakis gah mogl poczuc sie dowartosciowany

Gość gość
dla mnie to nie ma większego znaczenia, jak się kogoś kocha to się go akceptuje takim jakim jest, a ideałów nie ma :)

Gość gość
myslalam ze chodzi o faktycznie malusienkiego penisa ale 14cm jest juz okej wedlug mnie ;)

Gość gość
moj maz nie ma za duzego penisa, a dla mnie jest najwspanialszym kochankiem na swiecie :)

Gość gość
up

Gość gość
otóż mylisz się, mam porównanie :) Mój pierwszy partner miał dużego penisa i mnie bolało jak we mnie wchodził, bo ja jestem niska i szczupła i wąska tam :) Nie dla każdej kobiety duży = lepszy :P

Gość gość
nie popadaj w kompleksy facet :)

Gość gość
up

Gość gość
nie ma tragedii z tego co piszesz

Gość gość
Mój były jeden miał b.małego i było w sumie fajnie, przynajmniej anal był łatwy i oral też, był niezły w łóżku i to trochę ratowało sytuację

Gość Sanitas prawdziwa
Nie jestem tak doświadczona jak osoba powyżej, ale wydaje mi się, że uczucia i wzajemne zrozumienie są ważniejsze niz jakieś tam wymiary.

Gość absolutnie przeciętny
gość wczoraj gość dziś moj maz nie ma za duzego penisa, a dla mnie jest najwspanialszym kochankiem na swiecie usmiech.gif x Bo nie masz porównania, zobaczyła byś mego potwora w akcji to zmieniła byś zdanie x Tak sobie myślę, że może między innymi szczęście wynika z tego, że nie ma się wielkiej skali porównawczej, nie próbuje wielu smaków, tylko poprzestaje na tym, co nas spotyka, jeśli jest dla nas dobre oczywiście. Tak sobie tylko myślę...

Gość gość
Rozumiem że ty próbowałas już wielu smaków?

Gość absolutnie przeciętny
PróbowałEŚ. Nie tak wielu, ale mam niestety bardzo wyrobiony smak, tak bardzo, że mało kto mi smakuje, że tak powiem. Im bardziej człowiek ma wyrobiony gust, tym trudniej mu kogoś znaleźć, bo to nie pasuje, tamto nie odpowiada. Może to już nie jest wyrobiony gust, ale po prostu przesadnie podniesione kryteria? Ale z drugiej strony, to nie są to takie cuda. Raczej problem w tym, aby to było w jednej osobie. Sam też, cudo nie jestem. Może związki to jednak nie dla mnie.

Gość gość
Jesteście męczący z tym wałkowaniem tematu waszych wymiarów :p

Gość gość
penis to tylko penis, nie samym penis w seksie jest najważniejszy! zresztą żyjemy w takich czasach, że seks można umilać sobie rozmaitymi gadżetami ;)

Gość gość
up

Gość gość
rozmiar to nie wszystko :)

Gość gość
male sa dobre w oralu i analu

Gość gość
poznasz fajną dziewczynę autorze, to zobaczysz, że sam rozmiar aż takiego znaczenia nie ma :D