Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z problememm

mój narzeczony kłamie że nie pali co robić?

Polecane posty

Gość z problememm

sytuacja wygląda tak, po wielu próbach i(kłamstwach że to już nie pali ) przestał palić, tak myśle bo czujnosc pozostała we mnie a że papierosy mi bardzo przeszkadzają jestem nanie wyczulona, przestał palić na około pół roku. Dziś po zobaczeniu smsów w telefonie (nie kryjemy sie z smsami on moje tez zna) wiem ze nie powinnam patrzec ale po tylu kłamstwach w sprawie papierosów nie jestem juz w stanie wierzyć spokojnie w to co mówi także , ostatnio wyjechał do siebie do miasta ja nie mogłam jechać wiedząc ze jego koledzy nie stronia od palenia powiedziałam żeby obiecał że nie zapali tak tez obiecał no i coś mnie dziś podkusiło żeby sprawdzić smsy a z nich ewidentnie mozna wywnioskować ze podczas wyjazdu zapalił i to nie raz, teraz nie wiem co zrobić nie chce robić kolejnej awantury ale nie bede udawać że jestem jakaś głupia i naiwna, zawsze sie wyda że pali a on nadal kłamie teraz juz nawet nie wiem i sie zastanawiam czy przypadkiem nie palił przez te pół roku w pracy ale sie dobrze ukrywał.. nie wiem co mam zrobić. prosze o pomoc

Gość gość
Jeśli Cię okłamuje w sprawie papierosów w innych sprawach też będzie tak robił. Nie zbuduje się trwałego związku na kłamstwie. Nie trać czasu ! Okłamywanie to przejaw braku szacunku. Rada z własnego doświadczenia.

Gość gość
z problememm dziś X Kto Ci idiotko dal prawo do dyktowania mezczyznie, co mu wolno robic, a czego nie? P******e feministki z TVN? Nie podoba Ci sie, to wypad. Zakoncz ten zwiazek, bo jestes femme fatale i bedziesz kazdego faceta probowala wciagnac pod buta kretynko.

Gość gość
Ja piernicze ale problem :( myślałam że chodzi o marihuanę a tu o zwykłe fajki chodzi :( No no dziewczyno ty masz problem.

Gość gość
interesujace. ja palilam 8 lat, rzucilam fajki jakies 11 lat temu i nie zapalilam, ale potrafie wyczuc KAZDEGO kto pali. osttanio mega zakatarzona, nie czulam nawet tego co jadlam, a kolege, ktory nie palil wczesniej ale zaczal wyczulam, kiedy tylko przeszedl... a ty taka wyczulona na fajki musisz sprawdzac esemesy, bo facet nie ma na [prawde o czym pisac z kumplami tylko o paleniu fajek... to sie kur/wa ani kupy ani d**y nie trzyma.

Gość gość
ale masz problemy :O

Gość gość
Wywnioskowala z sms-ow, ze pali fajki, trudne sprawy, ale sie usmialam

Gość żozualda
Kup mu e-papierosa, najlepiej Foofa i coraz słabsze liquidy. Jeśli się oboje przyłożycie to problem za moment zniknie :)

Gość gość
Egoistyczna szmata z ciebie

Gość gość
no to niech dalej to ukrywa bo jak uzna że nie musi się ukrywać to zacznie palic na legalu i dopiero będziesz miałą syf . Niech sobie pali byle nie w domu w końcu to jego sprawa, T nie lubisz wiec nie palisz tak samo to NIE JEGO SPRAWA:-)

Gość gość
e tam, mam nadzieje, ze niedlugo znajdzie dziewczyne ktora mu nie bedzie stawiac jakis glupich warunkow. Prawda jest taka, ze dopuki on SAM nie bedzie chcial skonczyc palic, to tego nie zrobi.