Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Durczok molestował czy nie

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie ?

Gość gość
prawda jak nic, sama byłam molestowana, takich gnojów to rozpoznaje na odległośc, po oczach biła jego pycha, agresja, samozachwyt, brak pory ,to chory człowiek powinien się leczyć od dawna teraz to się stoczył zupełnie, alkoholizm, narkomania, dewiacje i seksoholzim nie pojawiają się tak nagle, to proces który trwa długo, w końcu miarka się przebrała on nie radził sobie sam ze sobą zamiast iśc w porę na terapię pogrążał się, zero samorefleksji a to czy molestował nie mu oceniać tylko molestowanej

Gość gość
przykre że wszyscy go bronią, teraz taki biedny z oprawcy stal cię ofiarą, jak gnoił ludzi na wizji było dobrze, to przykre zero empatii dla molestowanych i mobbingowanych za to pełno obrońców, szkoda że ludzie nie rozumieją i jeszcze broniąc są współwinni przemocy, takie sprawy trzeba nagłaśniać bo inaczej zamiatają pod dywan a ofiara często traci pracę

Gość gość
ale tvn wszystko będzie chciał zamieść pod dywan Durczok dobrze wie że to prawda i dlatego dostał zapaści

Gość gość
chciałam sama iść do sądu ale zrezygnowałam jak zobaczyłam jak to wygląda jeszcze jak się nie ma kasy na dobrego prawnika to znów jesteś za straconej pozycji, to proces na lata bez świadków i dowodów bo wiadomo że nie molestuje się przy świadkach, często nagrań nie chcą dopuszczać jako dowód bo z nielegalnego źródła to jak się bronić w tym chorym państwie prędzej bym skonczyła w psychiatryku a faceta by poklepali po pleckach i załatwili awans na pocieszenie bo przecież taki biedny i rodzinę ma k***a jak molestował to jakoś o swojej rodzinie nie myślał

Gość gość
Durczok sam się zniszczył jak ktoś prowadzi taki tryb życia będąc na świeczniku i jeszcze udając świętojebliwego w końcu musi się tak skończyć