Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wie ktoś jak Amber Heard została aktorką

Polecane posty

Gość gość

i zagrała z Johnnym Deppem w filmie ''Dziennik zakrapiany rumem''? podobno jako nastolatka marzyła żeby zostać jego żoną jak dorośnie i obkleiła plakatami jego pokój, jak zrealizowała to marzenie?

Gość gość
podoba wam się jej uroda i uważacie że pasuje do Johnnego Deppa? według mnie z ładniejszymi kobietami grał w filmach, i nie wiem czemu tak pieją nad jej urodą, jak dla mnie jest bezbarwna i piękność z niej żadna

Gość gość
d**y mu dala to i w filmie zagrala

Gość o boshe
a ty jak rozumiem nieszczesliwie zakochana w tym oblesnym starym dziadzie? :D to jest hollywood - wiadomo jak tam sie robi kariere (tym bardziej, ze aktorka z nie zadna) zgadzam sie: jest kompletnie bezbarwna, nijaka i aseksualna. nawet ladna bym jej nie nazwala, bo nie ma w sobie niczego interesujacego. ale stary gnom jak wielu przed nim i po nim zamienil partnerke na lepszy (w sensie mlodszy) model.

Gość gość
myślicie że ona jest z nim tylko dla wypromowania i kasy? jeszcze nie dawno ogłaszała że jest lesbijką

Gość gość
zakochana to nie, ale go lubię podobał mi się tylko gdy był młody i miał długie włosy, zreszta szkoda że taki k*****arz

Gość gość
jak to wytapetowala jego zdjeciami jego pokoj???

Gość gość
dlaczego w hollywood jest takie puszczalstwo? czy ona jest z nim tylko dla wypromowania i kasy? on ma 51 ona 28 lat :D

Gość gość
normalnie czytałam że jak była nastolatką to obwiesiła plakatami jego pokój i go wymarzyła sobie :p ciekawi mnie jak to zrobiła

Gość gość
up

Gość gość
czy podpisują jakieś kontrakty a ich małżeństwa to fikcja?

Gość gość
Jest przeciętna. Takich kobiet jest masa, ani szczególnie ładnych, ani brzydkich. Specjaliści biorą je w swoje ręce i robią z nich atrakcyjne. Aktorstwa nie osądzę, bo nie widziałem i nie mam ochoty. Ja wolałbym byłą żonę Deppa, która też pięknością nie jest.

Gość o boshe
to nie pierwszy taki przypadek. jennifer lawrence byla w dziecinstwie fanka jima carreya, a ostatnio zagrala w nim w zalosnym glupim i glupszym bardziej (rola nieistotna, ale zawsze). to kolejny przypadek beznadziejnej aktorki (przereklamowana, gra do d**y) o watpliwej urodzie, ktora sie wybila (wole nie wiedziec jak). powies sobie nad lozkiem plakat jakiegos polskiego aktora, a pozniej lec za nim na jakas premiere i rozloz nogi, moze ci sie uda 'wybic'

Gość AmberHeard
kafeteryjne s*******e zapłacicie mi za te pomówienia

Gość gość
gość dziś normalnie czytałam że jak była nastolatką to obwiesiła plakatami jego pokój i go wymarzyła sobie jezyk.gif ciekawi mnie jak to zrobiła ] ile on mial lat? gdzie mieszkal wtedy? jak weszla do jego pokoju?? i na chu/j jego plakatami???

Gość gość
haha plakatami na których jest on :o ty durna pało :o gdzie takie tępaki sie rodzą?

Gość gość
a ty tepaku nie zrozumialas tekstu? obkleila JEGO pokoj plakatami z JEGO wizerunkiem???? gdzie cie znalezli tepa dzido? w kapuście???

Gość gość
A są dowody:D? bo gadac to ja tez mogę;) pewnie miała Brada Pitta;) na suficie;) Jak miała faceta na pokoju to czemu została lesbijka? tu jest pytanko:D;)

Gość gość
Grał z tyloma lesbijkami;) Piękniejszymi:) Np. Martha, czy Angelina Joli;) a ci tej się czepili, może to taka jej promocja i wybicie się w Holly na jego wizerunku i nazwisku?:O? zamiast talentem.

Gość gość
ja tez dalam d///---u----py znanemu aktorowi i co z tego?

Gość gość
pewnie przeleciała jakąś babkę i..........tak została i aktorką:) i lesbijką;):D

Gość gość
myślicie że jest z nim tylko dla kasy?

Gość gość
On mówi: brunetka Isabel A w biegu plotkowym: blondyna, Amber ( dzięki temu ma wielką promocje siebie) Łączą go filmowo z blondynami a jemu ładniej z brunetkami;) na wizji. Ciekawe jak Ann Hathaway to zrobiła, że w czasie filmu Alicja w krainie czarów pisala do Johnnego Deppa smsy;):D czy też obkleiła sobie pokoj plakatami;)?

Gość gość
On mówi: moja kobieta to BRUNETKA 35L. ISABEL a ludzie mu mówią: nie, jesteś z AMBER! kto ma rację:D?

Gość gość
nie rozumiem tego z brunetką 35 l. ale fakt że pasowała by do niego brunetka

Gość gość
o co chodzi z tą brunetką isabel?:o