Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala_mi_84

strój na komunie dla gościa,pasuje

Polecane posty

Gość gość
pasuje , jełsi chcesz upodobnić sie do ziewczynki komunijnej, czyli najwazniejszej osoby w tym dniu. chcesz dziecku konkurencje robić? Co to za jakas głupawa, chamska moda na białe dla gościa sukienki na slub czy komunie/ naprawde brak w kobietach Polkach elementarnehj znajomości savoir vivre? naprawde takie jestescie wszystkie zakompleksione,że nawet bedąc na czyjejs uroczystosci musicie się, choćby negatywnie, skoro juz inaczej nie umiecie, wyrózniac? Zapewne zgodnie z zasadą- niewazne jak mówia, byleby mówiono??? Naprawdę na całym aleegro nie ma sukienki w innym kolorze, w którym mogłybyscie pójsć??? Naprawdę wszystkie jestescie takie zgrabniutkie i piękne, że tylko, ach tyyylko w białym kolorze wam do twarzy??? To chodżcie soibie na co dizeń na biało, do pracy, na zalupy itd. Nawiasem mówiącm sukienka jest zbyt zwyczajna, typ codzienna i NIE NADAJE sie na komunie czy ślub, nawet , gdyby była różowa, żółta czy zielona....

Gość gość
Fakt jest taki, ze nosze tylko białe i czarne rzeczy, i najchętniej poszłabym w czarnej, ale słyszę z drugiej strony że w czarnym na komunie is nie wypada ;) Z racji tego, ze jestem blondynką koloru rózowego nie noszę ;)

Gość gość
a co będą cie tam bzykać ze chcesz się stroić tak?

Gość gość
Masz jakiś problem? bo nie rozumiem, czy Ciebie wszędzie bzykają?

Gość gość
tak, tak, nosisz tylko białe i czarne rzeczy, jak 99 procent kobiet zakładających niezliczone tematy " czy mozna w takiej białej sukience isc...". Jaaasne:D:D:D:D Mi to zwisa, jak pójdzie kompletnie mi nieznana osoba z forum. Ja tylko informuję Cię, jak jest to powszechne rozumiane, i jako jaka osoba, możesz byc postrzegana. chcesz sie niekorzystnie pokazac - TWOJA wolna wola....

Gość gość
Z racji tego, ze jestem blondynką koloru rózowego nie noszę oczko.gif tak, już wieeemy, że nosisż '' SAME BIAŁE I CZARNE RZECZY":D:D:D:D OMG

Gość Kasia

Jak mam jakies okazje, komunie, czy śluby, wesela zawsze odwiezdam sklep Pako Lorente, zawsze warto coś dobrać, zmienić jakaś marynarke. Polecam mają fajną ofertę

Gość Damian

Szczególnie na jesień kolekcja w salonie Pako jest bardzo nowoczesna i uniwersalna, k azdy moze sobie wybrac cos dla siebie. ja mialem isc tylko po koszulę, a kupiłem dodatkowo trzy fajne krawaty