Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

AgentOrange1496 to Tchorz i Konfident...

Polecane posty

@Agent & Wszyscy @Agent Agent jestes zwyklym Tchorzem i Konfidentem jak Grota Nestle wyzywal od najgorszych ku/rew Magda78. To samo robil z Wadi i Wiedzmami Amstaf czy jak od wielu tygodni byl spamowany temat Wadi to siedziales cicho i trzesles du/pa ze strachu zeby sie nie narazic Chamom z ERO!!! Wilk oddawal Tabasko tylko co robilo Wadi nic wiecej!!! Wiec nie opowiadaj bzdur ze to bylo spamowanie!!! Wez donosicielu idz teraz wylizac du/pe Tabasko. To wszystko co mam ci do powiedzenia:) @Wszyscy Chciałbym zeby ten temat byl miejscem publicznej debaty i oceny zachowania AgentOrange1496 Wielu z was choc nie lubi mnie zdobylo sie na to zeby przy sprawie z Wadi negatywnie ocenic jej zachowanie i brak lojalnosci wobec mnie. Nikomu nie narzucam oceny niech kazdy wypowie wlasna opinie Ja swoja ocene Agenta zawarlem w tytule Tematu. Co wlasciwie zrobil Agent i dlaczego go nazwalem tchorzem i konfidentem??? Agent zglosil mojego ulubionego Nicka pod ktorym funkcjonowalem od poczatku i z niego byly wszystkie moje wpisy do usuniecia. Historia Wilka1946 i Agenta Znamy sie do poczatkow Bacowki nad Jeziorem to ze Agent wyszedl z Trollowania ma wlasnego nicka i jakas pozycje na ERO jest w duzej mierze moja zasluga. Ci co znaja nasz historie dokladnie o tym wiedza. Zaczynal jako Troll na moim temacie a pozniej moj podszyw wiele z nim przegadalem zaczecajac go ze fajnie pisze i warto pojsc swoja droga i zbudowac wlasna pozycje na ERO zawsze go w tym wspieralem na wszystkie mozliwe sposoby i bylismy w dobrych relacjach. Choc jego niechec do przjecie na kontakt na miala telefoniczny spotkania w realu pozowdowala ze nie bylem nic zainteresowany do czasu zmiany tego podejscia jako osoba z ktora chcialbym sie zaprzyjaznic bo dotego jest potrzebny real u Wilka. Dlaczego Agent to zrobil??? Nie jest prawda ze uznal Wilka za najwieksze zagrozenie na ERO ktore bez powodu atakuje innych. Powod jest prosty wielokrotnie w przypadku gdy tematy Wadi byly atakowane zarzucalem Agentowi ze nie dosc ze nie pomaga w bronieniu tych tematow zachowuyjac sie jak nielojalny tchorz zeby nie narazic sie chamom na ERO a byly to takie przypadki 1. Sprawa Amstafa - Amstaf wchodzi iwywzywa do kur/ew Wadi i reszte dziewczyn 2. Sprawa Tabasko - wielotygodniowe spamowanie tematu tak zeby zajechac psychicznie Wadi wyizolowac i doprowadzic do jej odejscia 3. Wiele drobniejszych atakow na Wadi Za kazdym razem Agent ktory swietnie sie bawil z Wadi i Wiedzmami znikal jak tchorz udawal ze nic sie nie dzieje. Jak Wilk spacyfikowal Amstafa i Tabasko wracal i znowu milo sie bawil. Ale przy sprawie Tabasko posunal sie dalej nie dosc ze nie pomagal to jeszcze mial gebe pelna frazesow jakie to nieetyczny jest ze Wilk to co robi Tabasko dokladnie w sposob lustrzany przenosi z tematow Wadi na Tabasko co pozwolilo Wadi zlapac oddech i uruchomic w miare spokojnie bez wielkich zaklocen nowy temat. Ale Agenta bolalo ze publicznie nazywam go tchorzem i nielojalnym wobec Wadi ktora podobno tak lubi jak i reszte Wiedzm zawsze w chwilach zagrozenia okazywal sie nielojalnym tchorzem. I to jest jego jedyna motywacja Agenta dlatego co zrobil to mu wytknalem publicznie to go tak zabolala ze posunal sie do tego ze zachowal sie jak ostatni Tchorz i Konfident ze zglosil do usuniecia Wilka ktoremu w duzej czesci zawdziecza swoja pozycje na ERO bo do dzisiaj mogl pozostac zwklym Trollem niczym wiecej to Wilk go z tego wyciagnal i namowil do zbudowania wlasnego Nicka Avatara pozycji i historii na ERO wspierajac na kazdym kroku jak tylko moglem. Te dyskusje przy sprawie Tabasko nie byly z mojej inicjatywy zawsze przypieprzal sie do mnie Agent. Ja juz dawno stracilem nadzieje ze bedzie sie zachowywal jak Honorowy Mezczyzna i ze skoro twierdzi ze lubi Wadi i wiedzmy bawi u Wadi w goscinie to jak ja atakuja bedzie pomagal Wilkowi ja bronic i rezte Wiedzm. Agent jest malym czlowieczkiem nie potrafil przyjac na klate oceny swojego zachowania ktora mu sie nalezala wygrac z Wilkiem sporu publicznie bo byl nie do wygrania wiec jak konfident poszedl do Redakacja Kafe wykorzystujac to ze pracuje tam wielu ludzi ktorzy sami uczestnicza w ERO ichcieliby byc gwiazdami ale Wilk im to blokuje nie potrafia wygrac z Wilkiem w normalnej rywalizacji wiec kasuja tematy a teraz wykorzystujac donos Konfidenta Agenta uzyskali pretekst zeby zablokowac mojego Nicka. Wilk ma to w dupie poradze sobie tak czy tak to drugorzedne. Chodzi o to ze uwazam ze to jest podobna nielojalnosc wobec Wilka ze strony Agenta jak ze strony Wadi roznica jest tylko taka ze z Wadi bylem blisko prywatnie ale Wadi nie zawdzieczala mi tyle na ERO a Agent na ERO zawdzieczal mi jesli chodzi o swoja pozycje prawie wszystko na moim nicku jako podszyw sie wylansowal to Ja namowilem go do zbudowania wlasnej pozycji i wspieralem zawsze na wszystkie mozliwe sposoby. A teraz proboje sie wylansowac na pogromce Wilka i obronce Chamow i Spamerow z ERO jak Amstaf Tabasko i jej cale chamskie i bezczelne towarzystwo ktore spamowalo Wadi i Wiedzmy itp Chcial zostac bohaterem ERO a zostal zwyklym Tchorzem i Konfidentem szczytem nie lojalnosci i nie wdziecznosci na ERO tym zostal tym co zrobil taka jest moja cocena. Zapraszam do dyskusji.

To historia z Mojego profilu zeby bylo ladtwo odroznic od podszywow. Wszystko: 12 Tematy: 2 Posty: 10 Recenzje: 0 Przepisy: 0 21.02.2015 WILK_1946 dodał/a temat: Wspolnota Polska Nocy Kupały... 21.02.2015 WILK_1946 dodał/a post: Wymagania dla Zony Wilka Najwazniejsze z tego sa te 3 Funkcje Kochanka Kaplanka domowego ogniska Matka z tego wynika cala reszta te 3 funkcje maja być dla Ciebie zawsze daleko przed praca zawodowa i wszytskim innym jeśli będziesz chciala pracowac. Dla Wilka najlepiej jakbys skupila się tylko n... 21.02.2015 WILK_1946 dodał/a post: W 21.02.2015 WILK_1946 dodał/a post: W 21.02.2015 WILK_1946 dodał/a post: W 21.02.2015 WILK_1946 dodał/a post: W 21.02.2015 WILK_1946 dodał/a temat: AgentOrange1496 to Tchorz i Konfident...

Gość gość
ziew

Gość gość
Wilk= konfi

Gość gość
Wilczy Synu! Głosisz się patriotą i Polakiem, czy zgodnie z tym nie powinieneś stosować się do mowy polskiej i polskiego pisma? Bo, póki co, gwałcisz wszelkie ich zasady... Więc jak to jest?