Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet zerwał ze mną bez powodu ci o tym myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet a raczej już były zerwał ze mną bez powodu nagle z dnia na dzień mu się odmieniło nie chce porozmawiać nic mi wyjaśnić po prostu nagle stwierdził ze to już koniec. Nie mogę się z tym pogodzić gdyż mieszkamy razem byliśmy ze sobą długo a tu nagle koniec co o tym myślicie z jakiego powodu mógł tak postąpić?

Gość gość
Nie zastanawiaj się i nie rozstrząsaj. Koniec to koniec.

Gość gość
moze ma inna

mój dawny chłopak zrobił mi to samo, z godziny na godzinę . mówił kocham, za godzinę zerwał. nie chciał rozmawiać, wyjaśnić ani nic. Nie działało nic. Zaciął się i już.... cierpiałam ponad rok po nim, siedziałam, płakałam... a on.... jak niedawno zobaczyłam na FB (bo mnie odblokował) miesiąc po tym jak zostawił mnie miał już nową... 10 lat młodszą, małą dziewczynkę ze wsi, którą poznał na imprezie na której przed rozstaniem byliśmy razem... nie mówię że w twoim przypadku, będzie tak samo i że on kogoś ma. Ale nie warto cierpieć, płakać, prosić. on podjął wybór, niech poniesie konsekwencję. A Ty żyj dla siebie, nie pokazuj mu że cierpisz. Po co ma mieć satysfakcję, jaki to niby wspaniały jest.... ja mojemu eks pokazałam właśnie to jak cierpię, upokarzałam się- uwierz nie było warto... głowa do gór!

Gość gość
a ty go kochasz?

Gość gość
nie kochaj tego kto cie nie kocha