Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllluta

Objawy ciąży w pierwszym tyg po zapłodnieniu

Polecane posty

Gość alllluta

Sprawa wygląda tak,że staramy się o dzidzie od mojego dnia owulacji,który miał miejsce 18-stego.Od wczoraj boli mnie brzuch,straciłam apetyt i jestem strasznie senna...Czy jest opcja,żebym była w ciąży?Uprzedzam-nic sobie nie wkręcam :P To nie byłaby moja pierwsza ciąża ;)

ja też czekam na @ i mam nadzieje, że nie nadejdzie. Ale nauczona doświadczeniem wiem,że objawów po takim okresie nie ma. poprzednio czułam tyle objawów, że myślałam, że oszaleje. Teraz nie czuje żadnych.. zastanawia mnie tylko ból jajnika prawego plus biała wydzielina. Nic więcej nie zauważyłam. ale chętnie poczytam wypowiedzi doświadczonych koleżanek...

Gość allluta
Czyżby tez Alicja ;) ?

Gość allluta
Mnie bardzo boli podbrzusze,masakra :O Jak byłam w pierwszej ciąży to miałam takie bóle...brałam przez to luteine na podtrzyanie ciąży. Do tego duuużo białej wydzieliny...

mam to samo, ale staram się nie nakręcać, bo mój facet bardzo sie pilnował...nie kończył we mnie, bo nie chce dziecka. a ja chce, więc się łudzę.... miałam owulację, no i liczę na preejakulat.... marzenie :((

Gość allluta
Ja się nie nakręcam,ale po prostu mam taką "czutkę" dziwną :P

Gość allluta
Alu,a Twój facet dlaczego nie chce dziecka?Jeżeli mogę wiedzieć ;)

już nie jest moim facetem, zostawił mnie tak jakby.... nie jest jeszcze gotowy na dziecko, to ja mam takie mocne instynkty...

Gość gość
Ja miałam objawy identyczne jak na miesiączkę. Jak facet naprawdę nie chce, jest dojrzały i zna swoje ciało, to nie licz na ciążę z przerywanego.Nie tak łatwo zajść w ciążę

Gość gość
Pierwszym objawem gdy jeszcze nie wiedziałam o ciąży to był częstomocz wcześniej nigdy w nocy nie musiałam wstawać do łazienki. Poza tym wszystkie objawy miałam jak na @ ból piersi i brzucha.

Gość buźka aaa
Witam! Od dwóch tygodni zastanawiam się czy jestem w ciąży czy też nie. Jest to możliwe ponieważ współżyłam ze swoim partnerem ok. dni owulacji, nie doszło do wytrysku wewnątrz pochwy, jednak po nim nadal uprawialismy seks. Ok. 10 dni później miałam ból prawego jajnika nieustanny przez 3dni, później tylko były skurcze, nudności, ból głowy. 6dni później dostałam okres(chyba) który trwał jedyne 2dni, gdzie zawsze trwa od 4do 5dni, a teraz już 3dzien wypływa mi brązową wydzielina i mam taki ciągnący ból prawego jajnika, czasem odczuwam ból w postaci skurczu w lewym jajniku... Teraz moje pytanie brzmi : czy jest możliwa ciąża czy też może być to jakaś choroba związana ze sprawami kobiecymi? A, zapomniałam dodać że miewam również wzdecia.