Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soszkaa

Neurochirurg Kraków

Polecane posty

Witam, poszukuję skutecznego neurochirurga. Moja mama ma oponiaka na sklepistości mózgu. Zna ktoś, słyszał ktoś może o dobrym neurochirurgu w Krakowie? Ewentualnie czy macie jakieś opinie o lekarzach neurochirurgach ze Szpitala Uniwersyteckiego na Botanicznej?

Mój Tata leczył się na Botanicznej. Lekarze są tam naprawdę dobrzy, natomiast klinika na Botanicznej to po prostu taśmowe leczenie....Wielu lekarzy z tamtąd czeka na kopertę, która oczywiście może ale nie musi pomóc w leczeniu. zorientuj się jeśli masz czas w szpitalu na ul Focha, mają tam naprawdę wykwalifikowany personel. Ordynator jest neurochirurgiem, bardzo dobry z tego co slyszalam. Mimo że to głównie ortopedia, są fachowcami w leczeniu i operowaniu wszelkiego rodzaju krwiaków, oponiakow itd.

A jeśli chodzi o Botaniczną, to napewno m9zesz udać się do Pyricha, Betleja no i oczywiście ordynator MoskaŁa. Pierwszego z czystym sumieniem polecam. Drugi patrzy na pieniążki i interesy ale jest również dobry. Ordynator to mózg. Nie wiem jak z dostaniem się do niego ale zwróć uwagę, że Pyrich to jego zastępca, dlatego polecam Tych najbardziej. Miałam z Pirychem kontakt przy operacji taty.

Gość xdvv
Polecam Wiesława Strohm Rozwiązał mi przykręgosłupowe nerwobóle, które praktycznie uniemożliwiały mi wykonywanie obowiązków zawodowych. Rehabilitacja trwała niezwykle krótko. Złota rączka, jeżeli chodzi o neurochirurgię.

Gość EwaKa
Ja polecam dr. Roberta Chrzanowskiego, przeprowadził skomplikowaną operację mojego synka, mam do tego człowieka duże zaufanie. Jest ordynatorem w szpitalu im. Dietla. JEśli nie chcecie czekać to polecam pracuje w tym ośrodku http://rehabilitacjafizjomed.pl/gabinety/neurochirurg/. Oprócz niego znajdziecie tam wspaniałych rechabilitantó. Cały ośrodek i Pana Doktora poecam.

Gość nova123pl
Polecam wszystkim udawanie się do prywatnych neurochirurgów, chciałam pójść do specjalisty przez nfz, bo nie chciała wydawać pieniędzy, dowiedziałam się że publiczni specjaliści za bardzo nie przykładają się do swojej pracy i od razu zmieniłam zdanie na prywatny zakład, nie musiałam czekać i zabieg został przeprowadzony fachowo, polecam poczytać http://www.numark-dj.pl/imprezowe-zdrowie/co-zyskujemy-udajac-sie-do-prywatnego-neurochirurga/