Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

papaja83

PIszecie listy do gazet?

Polecane posty

Czasami mam wątpliwości czy rzeczywiście są one napisane przez czytelników. Styl tych listów sugeruje czasami, że tworzą je chyba raczej redaktorki tych pism. Co o tym myślicie?

Gość gość
Niektóre są tak głupie, ze napewno piszą je polskie kury domowe ;)

Gość gość
ja pisze do bravo

A ktoś coś dostał, jakiś prezent za to, że wydrukowali Wasz list? Bo się zastanawiam czy zawsze oni je czytają i czy warto napisać na przykład do Twojego Stylu, bo chciałabym opisać swoją historię ;), ale też wolałabym mieć jakąś ułamkową chociaż szansę na to, ze coś tam wygram i że w ogóle mój list zostanie zauważony. Właściwie to może powinnam dać tytuł tematu: czy piszecie listy do Twojego Stylu...

Gość gość
Ale mi się coś przypomniało :D byłam chyba w gimnazjum, a może w podstawówce, w każdym razie historia sprzed jakichś 10-13 lat, w bravo girl (... :o :D) był właśnie list od czytelniczki, która rzekomo chciała rozdziewiczyć się... KASZANKĄ :-D :-D :-D więc wracając do Twojego pytania - nie mam pojęcia, czy te historie są prawdziwe... W sumie nawet po pijaku nie wpadłabym na wsadzanie sobie tam podrobów :o kaszana na maxa :D :D :P

Raz tylko napisałam, żeby wytknąć pomyłkę, redaktor naczelny mi podziękował, wysłali mi dwie książki i darmowy kolejny numer magazynu za "uważną lekturę".

Gość gość
Doświadczenia z GW wskazują, że przynajmniej część listów jest pisana przez redakcję, lub osoby zaprzyjaźnione, lub sprytnie inspirowana. Można sobie o tym poszukać w necie.

No właśnie te w Wysokich Obcasach się wydają takie, hmm jakby to powiedzieć, przesadnie polonistyczne...