Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsza młodzież

Polecane posty

Gość gość

12-13 latkowie z papierosem i piwem w ręce. W tym wieku pierwsze miłości. Jestem w szoku. Za moich czasów ( fajnie brzmi) było inaczej. W szkole rewia mody..

Gość gość
poważnie? Było inaczej? Dzieciaki nie próbowały papierosów ani piwa?

Gość gość
Nie w tym wieku

Gość gość
Mój pierwszy papieros w wieku 18 lat a alko w wieku 17 lat

Gość krecac morda
a starzy w tym czasie kariere robia :P,:P, :P stopka: byl stary i zmeczony zyciem ale zawsze mial dla mnie czas i dobra rade. w przeciwiemstwie do gowniarzy ktorym sie wydawalo ze rodzicielstwo to to samo co przelew co miesiec

Gość gość
dzisiejsza mlodziez? ja 12 lat mialam 12 lat temu i juz wtedy zdarzalo sie, ze patolka popalala papierosy, jeden nawet pijany do szkoly przyszedl.

Gość gość
U nas tego nie było. Może za małe miasteczko

Gość gość
12-latkowie nie są młodzieżą. To są jeszcze dzieci!

W szkole u mojej kuzynki trzynastolatka w ciąży. Dzieci (bo inaczej nazwać nie można 12-13latków) już nawet nie kryją się z papierosami. Nie wspominając o języku jakim się posługują.

Gość gość
I od czego to jest zależne, jak myślicie?

Gość gość
Pentelko - niestety, ale to jest wina rodziców. Mam 38 lat. A wiesz, kiedy pierwszy raz przeklęłam? Jak miałam 22 lata. Pierwszy alkohol - to był szampan na mojej 18. Pierwszy papieros? Nigdy nie próbowałam. Pierwszy narkotyk? Nigdy nie próbowałam. Pierwszy raz? Miałam 23 lata i zrobiłam to z przyszłym mężem.

Gość gość
13-latka w ciazy. Nie do pomyślenia.

Gość gość
gość dziś Pentelko - niestety, ale to jest wina rodziców. Mam 38 lat. A wiesz, kiedy pierwszy raz przeklęłam? Jak miałam 22 lata. Pierwszy alkohol - to był szampan na mojej 18. Pierwszy papieros? Nigdy nie próbowałam. Pierwszy narkotyk? Nigdy nie próbowałam. Pierwszy raz? Miałam 23 lata i zrobiłam to z przyszłym mężem. x A kiedy pierwszy raz byłaś dymana?

Znam mamę tej trzynastolatki bardzo dobrze ;) I jest typem "idealnej mamusi", która zawsze wie najlepiej jak powinno wychowywać dziecko. Wypowiadała się swego czasu na fanpage ciąża-pytania i odpowiedzi. Często naskakiwała tam na mamy lub przyszłe mamy, że źle wychowują swoje pociechy itp ;) A tu taka niespodzianka.

Gość gość
Bo takie są najgorsze co niby wszystko najlepiej wiedzą.

Gość Olga18
Czy tylko taka jest młodzież. Z postów niektórych osób wyłania się taki obraz. A nie jest to prawda.

Gość gość
a ja mam 34 lata i pierwszy papieros w wieku 12 (juz nie pale) pierwszy pocałunek 13 pierwszy sex 17

Gość gość
Dzis rozwiazlosc seksualna kobiet przechodzi na rozwiazlosc seksualna nastoletnich dziewczyn i idzie w kierunku rozwiazlosci seksualnej dziewczynek. Dziewczyny sa dzis bardiej patologiczne niz chlopacy.