Gość Proste81 Napisano Listopad 13, 2019 2 minuty temu, Gość Maxgloka napisał: ojj tak, mi też pomogli z eos ksi a bałam się rozmowy, najważniejsze jest zaufanie. W Lodzi nie ma mowy-tak samo Krakow.Tu same ZLO i ZYDOSTWO takze nie chce miec z wami nic do czynienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pcomala Napisano Listopad 16, 2019 Cieszę się że nie tylko ja miałam z nimi kontakt (z eos ksi). Pocieszacie mnie psychicznie bo już zwariowałam myslałam że to złodzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andrzej Napisano Listopad 24, 2019 Dnia 16.11.2019 o 23:38, Gość pcomala napisał: Cieszę się że nie tylko ja miałam z nimi kontakt (z eos ksi). Pocieszacie mnie psychicznie bo już zwariowałam myslałam że to złodzieje Okazuje się że dużo ludzi tak myśli jak ty. ale niesłusznie trzeba o tym pisać żeby zwiększyć świadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renata Napisano Listopad 26, 2019 Do mnie też wyciągnęli pomocną rękę, dobrze że miałam takie szczęście i trafiłam na EOS KSI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gostek Napisano Listopad 30, 2019 eos ksi to bardzo dobra firma nie wiem dlaczego ludzie ją tak krytykują, pomagają ludziom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adip Napisano Grudzień 1, 2019 Właśnie dzwonili do mnie z eos. Na początku poprosiłem żeby powiedzieli za co mam płacić itp. Wszystkie papiery mam także od razu mogłem zweryfikować. Ku mojemu zdzwieniu mieli rację. Długi zgadzały się z tym co miałem w papierach także żeby nie robić sobie większej siary od razu umówiłem się na spłatę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość watek Napisano Grudzień 6, 2019 Dnia 13.11.2019 o 16:39, Gość Maxgloka napisał: ojj tak, mi też pomogli z eos ksi a bałam się rozmowy, najważniejsze jest zaufanie. czasem jest cieżko z zaufaniem, ale wydaje mi się że spoko opcją jest akurat porozmawiać i ocenić to po swojemu, mi pomogli też z eos ksi i im ufam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noclip Napisano Grudzień 8, 2019 ja już dałem wiele razy się oszukać takim firmom ale akurat eos prowadzi swoje działania bardzo rzetelnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PaPa81 Napisano Grudzień 8, 2019 Przed chwilą, Gość noclip napisał: ja już dałem wiele razy się oszukać takim firmom ale akurat eos prowadzi swoje działania bardzo rzetelnie ...A W DOOPE CWELU DOSTANIESZ A NIE DLUGI...JA WAS KOORWY ZALATWIE JAK NALEZY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marek Napisano Grudzień 11, 2019 Dnia 30.11.2019 o 18:10, Gość gostek napisał: eos ksi to bardzo dobra firma nie wiem dlaczego ludzie ją tak krytykują, pomagają ludziom. ludzie krytykują bo nie wiedzą czy firma jest dobra czy nie, osobiście polecam eos ksi bo przynajmniej wiedzą jak pomóc w sytuacji finansowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciuchcia Napisano Grudzień 23, 2019 eos bezpieczny. Oni naprawdę nie chcą źle. Przejęli długi mojej babci i pomogłem jej spłacić na raty. Bez nacisku, na spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość playhat Napisano Grudzień 27, 2019 rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa, przede wszystkim trzeba być do tego nastowionym pozytywnie, eos ksi dało mi taką nadzieję na przyszłość, dzięki nim powoli spłacam dług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prism141 Napisano Grudzień 29, 2019 i o to chodzi żeby właśnie taka firma jak eos pomagała nam stopniowo wychodzić z długów a nie narzucać nam jakieś nieludzkie kwoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pompa Napisano Styczeń 2, 2020 jeżeli chodzi o eos ksi to pamiętam z pół roku temu że doszliśmy do porozumienia i dosyć szybko udało mi się spłacić długi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Korwin Napisano Styczeń 8, 2020 ja byłem dłużnikiem przez długi czas, ale dzięki eos ksi doszliśmy do porozumienia i dzięki nim wyszedłem na prostą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michasia Napisano Styczeń 11, 2020 dobrze że mówicie o nich dobrze bo tak to wszędzie piszą że to oszuści a szczerze to G... prawda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jola Napisano Styczeń 12, 2020 zgadzam się z innymi, akurat z eos ksi bez większych problemów da się dogadać i rozłożyć zadłużenie na raty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pamirati Napisano Styczeń 19, 2020 Tak naprawdę dobry windykator i nie odczujemy straty. Mi też eos bardzo pomógł bo myślałem że to już mój koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość burpin Napisano Luty 2, 2020 nigdy nie słyszalem o eos ksi ale piszecie ze to porządni ludzie. Fajnie weidziec ze jeszcze takie firmy istnieja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość damion Napisano Luty 5, 2020 mi pomogli z eos ksi, generalnie nie ma co się bać firm windykacyjnych, bo one są dla człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roman T 0 Napisano Grudzień 13, 2020 Szukam doświadczonych Przedstawicieli/Doradców z województwa kujawsko - pomorskiego gotowych zdobywać Klientów za najwyższe wynagrodzenie w branży. 5000 zł premii brzmi dobrze? Zachęcam do kontaktu 515-065-372. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach