Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiota_skończony

ECH!!! Masakra!!!Seks z dziewczyną syna :(

Polecane posty

Gość idiota_skończony

Mam już po 40 ale dbam o siebie, sporo ćwiczę, prowadzę sportowy, aktywny tryb życia czego nie można powiedzieć o mojej żonie. Mam syna 22 lata który jest bardzo przystojnym wysokim chłopakiem i od zawsze miał bardzo ładne, atrakcyjne dziewczyny. Ostatnia z którą się spotyka od samego początku...jakoś trochę zbyt frywolnie się do mnie uśmiechała, szczególnie w niektórych sytuacjach. Np. lato w domku nad jeziorem kiedy wychodziłem z wody wcześnie rano (lubię taką aktywność) siedziała na brzegu jakby specjalnie czekała kiedy jeszcze wszyscy spali. Takich sytuacji było kilka. Ignorowałem to a nie chciałem syna martwić. I przedwczoraj nadwyrężyłem nogę na nartach (fakt, trochę była za ostro), zostałem z domu żeby się trochę zregenerować. Wszyscy poszli ( w tym syn i jego dziewczyna), a ja po dość długim spacerze poszedłem do sauny która jest w pensjonacie. ZATKAŁO mnie kiedy zobaczyłem jak ona wchodzi z ręcznikiem i kładzie się na nim całkiem naga (jest bardzo atrakcyjną 20-to latką) z tekstem że miała mocną wywrotkę i wróciła...przyniosła zimne wino... No i poszło... i to nie ja zacząłem a wręcz się broniłem. Po wszystkim powiedziała mi że od samego początku miała na to ochotę bo jej się bardzo podobam i....zauważyła że mam dużego. Na dodatek bardzo jej się spodobało i chce jeszcze. JA PIER**** Ale ze mnie stary baran. Przecież oni się spotykają już ponad 8 msc!!!! A tu taki numer!!! Jak się teraz z tego wyplątać!!! Debil ze mnie skończony !!!

Gość gość
wystarczy się obudzić

Gość gość
Fantasta :D Na zachętę 3 punkty

Gość gość
Wilku, to ty ? ty i te twoje urojenia :D

Gość gość
Popracuj nad formą i przekazem artystycznym swoich opowiadań; nie jest jakoś szczególnie źle, ale spróbuj wpleść więcej opisów przyrody:-P

Gość gość
Jak wyżej. Dodaj trochę pikantnych szczegółów i będzie super.

Gość gość
Trochę za dużo tej skruchy. Reszta też kiepska ale próbuj, walcz, ćwicz :D

Gość idiota_skończony
To był jednak głupi pomysł żeby tutaj o tym napisać.

Gość gość
nastepnego dnia po wybucu w czernobylu naglowki gazet moskiewskopowiazanych glosily: elektrownia w czernobylu wykonala piecioletni plan produkcji w cztery milisekundy.a ty narzekasz ze czas ci sie dluzy

Gość gość
Ja miałem inną syytuacje wszedłem niechcący do pokuju stołowego wcześniej wracając do domu,a tu seks uprawia syn z dziewczyną.Delikatnie przeprosile ,ale dziewczyna zawołała bym wrocił spytala syna czy ma coś przeciw by ojciec był przy naszym seksie.Okazało sie ,ze rozłożyla szeroko nogi i zaprosiła mnie do seksu więc spojzałem na syna on kiwna głową ,ze pozwala.Wtedy zdjłem spodnie z naprezona pałą i delikatnie robiłem minetkę gdy była mokra wtedy do końca wszedłem jekła mocno syn sie podniecił szybko miała orgazm dziewczyn.

Gość idiota_skończony
Wykonanie? Jak to wykonanie? Czy Tobie też chodzi o opowiadanie erotyczne?!?!?! W takiej sytuacji?! Jakbym chciał pisać opowiadania to blog bym założył! Ech.!

Gość gość
:D:D:D:D:D A dziewczyna była podobna do Ferdka

Gość gość
hahaha

Gość gość
Temat aktywny?

Gość gość
Walnales ją 14cm cm?