Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ums

Zdrowo zyc!

Polecane posty

Gość ums

Mam nerwice, depresje i Bog wie jeszcze co. Wypadaja mi wlosy, stracilam za duzo kilogramow, moja skora i cale cialo sie sypie. Pewnie nie jestem osamotniona. Moze podzielimy sie tu sposobami, na to by cieszyc sie zyciem. Moze jakies przepisy, na zdrowe odzywianie - tylko blagam nie drastyczne diety, chodzi mi raczej o zdrowe produkty, zdrowe obiady czy kolacje. Moze jakies fajne sposoby relaksu, moze linki do fajnej muzyki, czy interesujacych stron, propozycje cwiczen, kosmetyki itd.. w sumie wszystko, co moze pomoc innym poczuc sie lepiej lub zmotywowac do dzialania. Moze ktos ma jakis przepis na szczescie, albo podzieli sie tym co sprawia mu radosc w zyciu.

Gość ums
odkąd zaczęłam kupować jedzenie w Biedronce , poczułam się o wiele lepiej

Gość ums
ums nr2, hahaha to sie usmialam . Co do jakosci zywnosci w polskich marketach, to faktycznie, mozna dlugo dyskutowac, Ja, po 5 latach, kiedy odwiedzilam Polske, bylam w szoku, ze juz nic nie smakuje jak dawniej. Ci, ktorzy sa stale w Polsce, nie zauwazaja chyba takiej roznicy.

Gość ums
mój narzeczony z Brunei jak smakuje ... hmmm.... żaden Polak tak nie smakuje a wyssałam kilku...