Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alwina123

seks, jedna pozycja, zniechęcony chłopak, prosze o rade

Polecane posty

Witam. Mam dylemat. Kochamy się z chłopakiem od 2 miesięcy (zaznaczam że to mój pierwszy partner łóżkowy) I od jakiegoś czasu kochamy się w jednej pozycji (misjonarskiej) (on nawet nie proponuje innej wiec chyba nie chce). Na samym początku troszke było zmieniane, od tyłu, czy ja na górze. no ale teraz od ponad miesiąca tylko tak. Mi to jakoś nie przeszkadza, ale boje się że mojemu partenrowi się znudzi, o ile juz nie znudzilo. Tym bardziej biorąc pod uwage że nie ma az takiej ochoty na seks. No jak mnie nie bylo ponad tydzien - to oczywiscie po powrocie bardzo chciał. A tak to robi, bo robi. ale mam wrazenie ze od niechcenia. No oczywiscie podczas seksu stara sie bardzo aby mi bylo dobrze, kombinuje z ręką i wg, Ale mam wrazenie ze to nie to czego on chce i czuje sie z tym bardzo źle. Jakoś średnio mi się podoba jak tylko mi to przyejmność sprawia, on tylko tyle że dochodzi... Bardziej chce żebym mu loda robiła. I mówi ze seks by chcial, ale bez gumki. Wybieram sie do ginekologa po tabletki, ale czy to pomoze... Prosze o rade, podpowiedź. Co jest nie tak, co moge zrobic, no chyba że to zupełnie normalne (jak napisalam nie mam doswiadczenia łóżkowego wiec nie wiem) ale watpie...

Gość gość
Możesz próbować zmieniać pozycje albo poszukać alternatyw, które podniosą troszkę adrenalinę waszemu życiu łóżkowemu. Poczytaj na http://strefaprzyjemnosci.pl/home/index - na pewno znajdziesz coś co Ci się spodoba

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji