Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginger bread

Kompleksy bo jestem chuda

Polecane posty

Gość ginger bread

Temat troche dziwny, bo kobiety zawsze maja kompleksy z powodu dodatkowych kilogramow, a ja czuje sie malo kobieca bo jestem chuda i drobna. Jestem niewysoka, mam ponizej 160 cm,nie chce pisac ile dokadnie, wiec tak jestem krasnalem ogrodowym ;) Jestemm tez szczupla osoba, wedlug mnie nie jestem za chuda, ale nie naleze do dziewczyn z zaokraglonymi biodrami i pelnym biustem. No niestety taka moja uroda. Moja waga nie jest wynikiem diet i cwiczen. Lubie jesc, moge smialo powiedziec, ze jestem uzalezniona od slodyczy. Nie wiem dlaczego, ale mam z tego powodu kompleksy. I wydaje mi sie, ze przez to nie jestem atrakcyjna dla facetow. Mam 26 lat, a czesto pytaja mnie o dowod. Lubie cwiczyc, chociaz nie chodze na silownie, ale staram sie byc alktywna nie po to,n zeby zrzucic wage, tylko, zeby cialo ladnie wygladalo. Chude nie rowna sie jedrne. Nie moge zaprzeczyc mam ladne cialo. Bez celullitu itp. Tyle, ze bycie drobna powoduje, ze nie jestem, atrakcyjna dla facetow, ;(

Gość ginger bread
No ostatnimi czasy tego nie dostrzegam. Fakt. Zawsze cieszylam sie z tego, ze mam ladne cialo, a wedlug innych? Ciagle slysze jakies komentarze na moj temat typu zjedz cos bo jestes sucha. Ciagle slysze, ze kobieta ma miec czym oddychac, ze prawdziwa kobieta ma kraglosci. I mi tez sie takie kobiety podobaja, one sa dla mnie idealem piekna. Ale ja juz taka jestem, pozatym jestem drobna, wiec przy moim wzroscie nie moge duzo wazyc. ;(

Gość gość
przytyjesz w swoim czasie, nastepny prosze

Gość gość
kocham takie kobiety ale niestety ich jest mało

Gość gość
chuda, zdrowa, ładne ciało hmm... a twarz i cycki? :) napisz proszę to potrzebne by udzielić trafnej odpowiedzi :)

Gość gość
a ja dodam że mnie nawet deski podniecają, na biust nie zwracam uwagi, ona gdyby miała 163cm była szczupła, nawet decha to jest moja , już się zakochałem ;)