Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przykłady milionerów którzy są z przeciętnymi kobietami

Polecane posty

Gość gość

1) Pierce Brosnan - jego żona Keely Shaye Smith jest gruba jak świnia 2) James Camereon - jego żona Suzy Amyis jest płaska jak deska. 3) Marck Zuckerberg - jego żona, Priscilla Chan, brzydka jak noc 4) Billy Gates - Miranda Gates, żadna piękność 5) John Bon Jovi - Dorothea Hurley, po prostu mega przeciętna. Wniosek - największe przeciętniaki mają największe wymagania co do kobiecego wyglądu.

Gość gość
dodałam bym Bena Afflecka, który wymienił seksowną Dżej Lo na mniej urodziwą Jennifer Garner.

Gość gość
to by się zgadzało, bo na mnie działają tylko przeciętne dziewczyny a te piękne w ogóle i nikt tego nie rozumie bo podobno jestem przystojny a laski myślą że "zaliczam te najlepsze" czego w ogóle nie robię. Coś w tym jest.

Gość gość
Bard Pitt był przecież kilka lat w związku z Gweneth Paltrow i Jennifer Aniston - żadnej nie można zaliczyć do typowej 'seks bomby'.

Wydaje mi się, że faceci bez kompleksów nie szukają partnerki na pokaz, a takiej przy której im dobrze. Ci z kompleksami szukają takiej, która będzie robić wrażenie an innych. I to niezależnie od urody i statusu faceta, bo przystojny milioner też może mieć kompleksy.

Nie nazwalabym Priscilli Chan brzydką. Jest ładną Azjatką.

żadna z wymienionych w topiku kobiet nie jest brzydka, wszystkie są ładne, ale nie są to typowe hollywoodzkie piękności.

Gość gość
Antonie Banderas i Melanie Griffith - on mega ciacho, ona...może nie brzydka ale do typowej piękności jej daleko. I wiem, że się rozstali ale chyba 20 lat byli razem.

Gość gość
Jest taki raper.. LL COOL J był ze swoją żoną na rozdaniu Grammy, jego zona pieknoscia tez nie jest...

Gość gość
Bronisław Komorowski.

Czemu w ogole uwazacie ze przystojny czy bogaty facet musi mieć "typową piękność"? Ja ze swej strony dorzucilabym Anne Lewandowska - takich dziuń na ulicach na pęczki

Gość gość
dodam Georga Clooneya i jego żonę Amal Alamuddin'ę bardziej podobną do dobermana niż zmysłową piękność :O

Gość gość
Dokładnie to jest jak fiku pisze. Przeciętni faceci mają masę kompleksów więc bardzo atrakcyjna partnerka choć trochę podnosi ich samowartość. Facet, który nie ma kompleksów nie szuka panienki na pokaz a taką, z którą będzie się dobrze czuć. Przecież większość wymienionych facetów tutaj mogłoby mieć najseksowniejsze kobiety świata w wybrali zycie u boku przeciętnych kobiet- dlaczego ? Bo nie mają kompleksu biednego prawika, który całe zycie marszczył freda do filmów z Dżeną Dżejmson.

I zauważcie że te "przeciętne" kobiety, są przeciętne z wyglądu, a zazwyczaj coś sobą reprezentują ;)

Gość gość
A dla tych co myślą, że dla facetów liczy sie tylko seks. Gwarantuje, że oni mają lepszy seks z 'przecietnymi partnerkami' niz wy z reką.

Gość gość
Banderas to ciacho? padlam:D on jest oblesny!!

Nie wszystkie i nie w tym mainstreamowym kierunku co ona Dla mnie piękniejsze są panie z postu tytułowego Ania to taka dziołcha na salonach ;-)

Z innego tematu wyszło ze w kwestii kobiecej urody mam zdanie takie jak bardziej wymagający i kulturalni panowie :-P

Gość gość
Omg,zona Jamesa Camerona wyglada strasznie.Nigdy nie byla ladna ale teraz to potwor, wyglada na 80 a nie 50lat

Zona Camerona jest o wiele za chuda, ale ma w sobie cos ciekawego, intrygujacego i ładny naturalny uśmiech. Nie, nie prawiki :-P mili ludzie nie zadowalający się popkulturą . Temat nazywa się Popuroda kontra uroda dla koneserów.

spoko, ja też mam urodę właśnie dla koneserów, dlatego poczekam na jakiegoś milionera ;)

Juz wiem co Camerona żona ma, ona ma takie bijące światło i pogodę ducha. Porównaj ją z Victorią Beckham, która wydaje się wizualnie bardziej "idealna", ale totalnie antypatyczna, po prostu nie ma ochoty się do niej podejść porozmawiać :-P

no właśnie nie rozumiem fenomenu Victorii, bo dla mnie jest odpychająca i żadna piękność, znaczy normalna ładna kobieta