Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Może gwoździe w kawałki szyneczki? Czy kombinować z trutką? Ten j*******y sierściuch sra w moim ogrodzie, właściciel nie chce po nim sprzątać to go czymś poczęstuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Jesteś chora biedny kociak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Gwoździe beda skuteczne. Niech nie sra siersciuch. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Ja piertole :o co za krętym ,kot zakopuje swoje odchody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 siekierą odrąb mu łeb i połóż na wycieradce sąsiada z karteczką ,,dzisiaj on jutro ty'' ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Wąchaj koci mocz jak lubisz. Koty to ścierwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Wbij sobie sam/a te gwoździe w łeb, powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 a dlaczego boisz sie pod tym podpisac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 gość dziś a dlaczego boisz sie pod tym podpisac? x pomyśl;D, nie chce kary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Kotu nic nie rób, to tylko zwierzę, pozbieraj te kupy i centralnie przed jego drzwiami mu nasyp. Ja tak zrobię na wiosnę, bo pies mojej sąsiadki sra na mojej części podwórka. Kocham zwierzęta jednak właściciele to niekiedy głupki. Pies sra, po mojej stronie, bo go tak nauczyła sąsiadka więc dostanie ode mnie taki bonusik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 A ludzie co krzywdzą zwierzęta sama bym zadała tortury. Psa sąsiadki nie lubię ale to bezbronne zwierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 jesteś prymitywem. biedny kotek :( ludzie to potwory i troglodyci ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Czyli moj dwulatem ma bawic sie w obszczanym piasku i zbierać kocie kakalce. Niech zdycha ścierwo a ta małpa zza płotu jak taka miłośniczka kotów to niech je uwiąże. Chorubska ścierwa roznoszą. I'm done!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Debilem jesteś na maksa! Chętnie bym poleciła jak tobie łeb uperdolić[wsciekly! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Do piątku będzie po sukinkocie. Nie bedzie sobie z dziecka piaskownicy i rabaty kuwety robił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 nudzi się cymbał, to założył durny temat, żeby zwrócić na siebie uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 oczywiście nie rozmawiałeś z sąsiadką o tym, prawda? normalni, zdrowi ludzie rozwiązują problemy przez rozmowę, a nie morderstwa ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Namocze w trutce, naszpikuje gwozdziami i cierpliwie bede pic kawe na tarasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Chorubska ścierwa roznoszą. xxx Ścierwa to nie umieją poprawnie po polsku pisać- choróbska, analfabeto kafeteryjny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 jesteś psychopatą!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Ludzie Wy powaznie? Przeciez kociego moczu jie da sie zebrac. Niektorzy ludzie nie maja zwierzat, lubia czysto, dlaczego maja byc tolerancyjni? I cierpieć? Rozumiem autora. Mielismy identyczny problem. Trzeba bylo 2 zgonow, zeby sasiedzi dali sobie spokoj i nie znosili kotow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Strzałem ze śrutówki, szybko i pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Chorobska to roznosza te s****wa z przedszkoli. A kretyni tych zasmarkowncow przemieszczaja publicznym transportem- a gnojstwo nawet nie nauczone ze sie ryj zaslania jak sie kaszle- dlatego nie zal mi jak to pada na jakies zarazy typu sepsa- matki mogly gnojkow higieny uczyc. A jak kotu krzywde zrobisz to mam nadziej ze sasiadka ci bachora otruje-- te male brudasy wszystko do mordy biora wiec to nie bedzie trudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Już pierwsza porcja jedzonka rozłożona :) zapraszam sierściuchu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Super!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Będzie hhuujjja tydzień skręcać po tych gwoździach lol :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość STOP obsranym trawnikom Napisano Sierpień 21, 2018 najlepiej prądu użyć, podpiąć pod coś ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość 666 Napisano Maj 7, 2019 pod miske z wodą niech płonie w piekle obsrołek xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DAS Napisano Lipiec 12, 2019 ZARĄBAŁEŚ TEGO WSIARZA ZAPCHLONEGO JUŻ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Wrzesień 19, 2019 Jak poszło ? Bo mam jednego do od...ia . Pchły po klatce schodowej skaczą odkąd się pojawił u sąsiadów . Ostatnio wskoczyła pchła na mojego synka . Jak widzę tego kota to tylko siedzi i się czochra a sąsiad zapchlony jak kot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach