Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie podrywają bo nie mają co podrywać , sami nieatrakcyjni do okoła

Polecane posty

Gość gość

Widzę, że tu na forum jest tendencja do potępiania kobiet, że nie robią tzw. "pierwszego kroku". Pytanie tylko po co go robić skoro nikt nam się nie podoba ? Atrakcyjnych facetów w porównaniu do ładnych kobiet jest bardzo mało. Większość z was panowie to zwykłe przeciętniaki z zaniedbanymi zębami, piwnym brzuchem i pensją poniżej 3 tysięcy...co tu podrywać :O ?

tak? a jakby to bylo gdybys pewnego dnia idac ulica zobaczyla wartosciowego i eleganckiego mezczyzne ktory zupenie nie zwraca na ciebie uwagi, ale do ktorego od pierwszego spojrzenia poczulas silny seksualny pociag... jak taka kobieta jak ty zachowa sie w takiej sytuacji?

Jak będziesz taka wybredna to spodoba ci się ale kot/pies na starość. Pamiętaj ze nie wszystko złoto co się świeci. Pozdro

Gość gość50
Oczywiście nie wszystko złoto co się świeci, i nie mamy zbyt dużego wpływu na swój wygląd, ale to czy jesteśmy schludni i zadbani - zależy już tylko od nas samych. A mężczyźni niestety nie są.

A mężczyźni niestety nie są.?? W ciekawym towarzystwie się obracasz. Moi koledzy są przeciwieństwem twojej tezy i uważam że nie ma co uogólniać bo to zależy od wychowania/środowiska a nie płci

Gość gość
Jest bardzo dużo fajnych facetów. Zwykłe tłumaczenie wygodnickiej księżniczki swojego wygodnictwa i próżności.

Gość gość
jakbym chciala gejsza zostac to bym se japonca wybrala

Gość gość
NIe mówcie, że 100% Polaków jest niechlujnych. Może w wieku 40+ jest ich więcej. Ale 20-30 latkowie reprezentują się całkiem w porządku. CHyba, ze obracasz się w patologicznych kręgach, gdzie wejscie pod prysznic jest juz wyczynem

Gość gość
gosc 19:08 ja w takiej sytuacji troche bym sobie powzdychala, podziwiala, ale nie podrywala bo po co jak niezainteresowany, znalezc inny obiekt i tyle

Gość gość
Mnie musi ktos poprostu ktos oczarowac

Gość gość
Nieatrakcyjny z pensją 3 tys.. a ile facet musi zarabiać żeby był dla ciebie autorko atrakcyjny? Jaka jest Twoja cena?

Gość gość
zgadzam się z autorką, że faceci sa zaniedbani. mi też prawie żaden się nie podoba, bo do zaniedbanego wyglądu dochodza jeszcze przestarzałe poglądy.

Gość gość
rzadko ktory facet mi sie podoba

Gość gość
malo jest przystojnych facetow

Gość gość
no może nie ma z kim ale dupczyć się kobieta musi i wtedy obowiązuje zasada: na bezrybiu i rak ryba

Gość gość
Facet powinien podrywać.

Gość gość
powinno sie podorywac siebie nawzajem, tak to widze

Gość gość
Nigdy NIGDY nie lituj się nad facetem. Facet nie ma uczuć, oni tylko udają, że są wrażliwi. Nie przepraszaj, nie tłumacz się. Nie miej wyrzutów i nie staraj się być delikatną, bo oberwiesz w najlepszym razie wulgarnym słowotokiem, aż ci kapcie spadną. Z facetem nie ma się co patyczkowac, żadnym, chorym szpetnym czy głupim, a im bardziej "problematyczny" np brzydki z kompleksami, tym bardziej chamsko i agresywnie potrafi reagować na odrzucenie , więc spław go konkretnie i dobitnie. Ja tak kiedyś się cackałam i faceci manipulowali mną aż miło, a ja durna jeszcze się za to obwiniałam, ale się skończyło i przejrzałam na oczy.

Gość gość
i po przejrzeniu na oczy co sie zmienielo?

Gość gość
i właśnie od czytania takiego durnego forum i wypowiedzi takich durnych kobiet jak ty:D odechciewa mi się bycia z jakąkolwiek

Gość gość
co? co? 5lat użalania się na forum:O

Gość gość
no to niekorzystnie:/

Gość gość
akurat ostatnio znowu zacząłem tu zaglądać w korzystnej dla mnie sprawie

Gość __sandruhhna__
Ja też w ogóle nie zwracam uwagi na facetów na ulicy. Nawet jak któryś jest atrakcyjny (co się rzadko zdarza) to mam to gdzieś bo my kobiety nie jesteśmy wzrokowcami jak faceci - sam wygląd nie jest w stanie mnie przyciągnąć do faceta, choć nie wiadomo jakby był atrakcyjny. Kobieta się zakochuje w CHARAKTERZE więc to w interesie faceta leży by kobieta mogła go poznać.

Gość gość
chcialbys powrocic do pelnionej funkcji? bo szczerze mowiac to mi sie juz znudzilo

Gość gość
no a facet to niby w wygladzie sie zakuchuje tak?

Gość gość
Racja,ja też nie mam kogo podrywac,same paszczaki chodzą :-P

Gość __sandruhhna__
no a facet to niby w wygladzie sie zakuch*je tak? x wyobraź sobie, że tak to działa :P Facet wybiera kobiete przez pryzmat wyglądu (może nie tylko ale w pierwszej kolejności). Kobieta sie musi facetowi podobac z wygladu... a facet kobiecie - jezeli ma kase, jest dobrze wyksztalcony, meski, ma fajny charakter - niekoniecznie.

Gość gość
a moim zdaniem kobiety i mezczyzni sie w ogole nie roznia pod wzgledem zakochiwania sie chyba ze kobiety tez patrza na wyglad (nie w 1 kolejnosci)

Gość gość
To kobiety robią z facetów takich pajaców co lecą tylko na wygląd.