Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska na gali Oskarowej

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze przed katastrofą smoleńską było to nie do pomyślenia Dziś sięgamy po statuetki. Polak jest przewodniczącym Rady Europejskiej. Cieszycie się?

Gość gość
Widziałam Ide i wg mnie nie jest to film wart oskara powinni Bogów wysłac na oskary, wiele hałasu o nic i nasi tacy pewni ze bedzie oskar dla idy

Gość gość
W d***e mam żydów! Jak przestaniemy się im przyglądać, podziwiać ich głupotę, oglądać i brać od nich lichwiarskie kredyty to zbiednieją i wyrównają się nasze szanse! Musimy ich tylko przycisnąć i przestać oglądać tv chodzić do kina słuchać radia kupować prasę! Nie dać im się utrzymać tak jak oni nam nie dają!

Gość gość
W d***e mam żydów! Jak przestaniemy się im przyglądać, podziwiać ich głupotę, oglądać i brać od nich lichwiarskie kredyty to zbiednieją i wyrównają się nasze szanse! Musimy ich tylko przycisnąć i przestać oglądać tv chodzić do kina słuchać radia kupować prasę! Nie dać im się utrzymać tak jak oni nam nie dają!

Gość gość
Musimy ich tylko przycisnąć i przestać oglądać tv chodzić do kina słuchać radia kupować prasę! XXXX Zrób to wszystko, ale przede wszystkim odłącz sobie net :P

Gość gość
Ten film powinien mieć inny tytuł "gnIDA". Kłamstwo i obłuda w antypolskim filmie z prawdą historyczną nie mającą nic wspólnego.

Gość gość
Ja tutaj nie jestem antysemitą ani drugim Hitlerem bo hitler miał żydowskie korzenie Ja jestem przeciwko złemu. A źle się dzieje na świecie przyznajcie to sami! Ten kto jeszcze ma się dobrze ma się dobrze kosztem innego. W d***e mam wszystkie superprodukcje razem wzięte! Doskonale wiem jak one programują ludzi od najmłodszych już lat bo mam okazję widzieć hity kinowe dla najmłodszych(pracuje do południa w kinie) To wszystko to jedno wielkie G! iDA I INNE G/Ó/WNA

Gość gość
Netu nie odłączę bo tutaj są miliony takich jak ja odcinających się od masmediów i tobie tez radzę !

Gość gość
dzisiejsza noc oskarowa to nie pierwsza z udzialem polakow, a nominajca tej dwojki to to nie jedyna (trzeba wspomniec tez o polakach ktorzy oskara juz dostali)

Gość gość
Nie ma ani jednego filmu obnażającego(w całej historii kina światowego) żydowskie cele(nie mam na myśli jedynie żydowskiego pochodzenia) Kino jest nudne ponieważ nie mówi prawdy! Książki są nudne ponieważ nie mówią całej prawdy! Prawda jest ukryta ale nie jest niedostępna Internet skraca drogę do tej prawdy!

Gość gość
19:43, nie potrzebuję twoich rad, mesjaszu kafeteryjny :D

Gość gość
Tak? A kiedy polakom zniosą wizy? Kiedy podzielą ich na administrację i kloszardów? Zapewne! Elektorat i bezdomni-oto polska najbliższych lat

Gość gość
Będziecie administrować ostatnie wyprzedaże! Potem sami skończycie na ulicach! Nie wy to dzieci wasze. Tak czy siak Polakami już nie będziecie mieli możliwości być!

Gość gość
Dokładnie! Kino to nuuudy!